El noi de 15 anys que va atacar amb un ganivet la seva professora al coll a Vidreres, Selva, serà internat en un centre de règim tancat durant quatre mesos inicialment.

Apunyala la professora al coll

Tot va passar la tarda d'aquest dijous, cap a la una. Un noi de 15 anys, que cursava quart de l'ESO i estava temporalment expulsat per mal comportament, va atacar amb un ganivet una professora de l'institut de Vidreres, a Selva.

Apunyalament Vidreres - ACN

El noi que va apunyalar al coll la professora de l'Institut de Vidreres anirà a un centre de règim tancat durant quatre mesos / ACN

El menor va entrar  a l'aula i en presència dels altres estudiants li va clavar un ganivet al coll. Afortunadament, la dona va patir ferides lleus i va ser traslladada a l'hospital Josep Trueta on el seu pronòstic és favorable, indicaven font del departament d'Educació.

La Policia Local de Vidreres va detenir l'alumne al pati mateix de l'institut. L'estudiant va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners, que són els qui s'han fet càrrec de la investigació.

Internament en règim tancat

Segons han explicat fonts del Departament d'Educació, s'havia decidit expulsar-lo del centre durant cinc dies, dels quals quedaven dos per acabar la sanció.

Fins a l'institut de Vidreres es van desplaçar agents dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local, representants de l'Ajuntament, el delegat d'Educació a Girona i personal de suport psicològic. 

L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, va lamentar els fets i va avançar que els Mossos d'Esquadra assumirien la investigació per esclarir els fets.

Avui, el Jutjat de Menors número 1 de Girona ha disposat, d'acord amb la petició de Fiscalia de Menors, l'internament en règim tancat durant un període inicial de 4 mesos per al menor detingut per l'agressió greu a una professora. L'expedient està obert per homicidi en grau de temptativa