Una discussió en un local d'oci nocturn de Palma (Mallorca) acaba en amenaces i a punta de pistola. Això és el que va succeir la matinada d'aquest diumenge en una discoteca de la ciutat quan tres homes d'origen equatorià de 30, 33 i 52 anys van forcejar amb els porters per no deixar entrar un d'ells a l'establiment. Després de la baralla, un dels individus va ensenyar un arma que portava sota la roba i va assegurar que els dispararia. Finalment, va resultar ser un objecte fals tot i que anava amb munició.

Una trucada al 091 va alertar els agents de la Policia Nacional. L'avís era perquè un home hauria tret una arma de foc a la porta del local d'oci nocturn, segons ha informat la Prefectura Superior de Balears en un comunicat. Un cop els policies van arribar al lloc, el personal de seguretat de l'establiment van entregar-los l'arma i la munició, així com se'ls va informar que els porters van aconseguir arrabassar-se-la a un individu al qual tenien reduït. Segons els treballadors de la discoteca, se li va negar l'entrada per "l'estat que presentava", però va tornar al poc temps amb dos amics i va ser quan van forcejar i els va amenaçar amb la pistola falsa.

L'home va amenaçar amb matar-los

Quan van tornar amb ganes de baralla, els tres homes van amenaçar al personal de seguretat dient que els matarien i que tenien una pistola. Van ensenyar-los un cartutx de manera intimidatòria. En aquell precís instant, van forcejar i un dels membres de la discoteca va notar que un dels individus duia alguna cosa a la cintura, que podria ser una arma. Aquest va separar-se de la baralla, va aixecar-se la samarreta i els va mostrar la pistola que portava, també els hi va dir que els dispararia. Va desenfundar-la i un dels porters va abalançar-se sobre ell i va aconseguir reduir-lo i treure-li l'arma. Tot això, en mig d'un enfrontament multitudinari.

Els agents, en arribar a la discoteca, van detenir l'home i van identificar els dos amics que van participar a la baralla a les mediacions del local. També van ser arrestats. Després de registrar els voltants van trobar el cartutx al terra que coincidia amb la descripció que havia donat a la Policia Nacional el personal de seguretat. Els tres estan acusats d'un delicte d'amenaces greus. Els policies van confiscar la pistola, que va resultar ser falsa.