Madrid ha viscut aquest cap de setmana el pitjor temporal de fred i neu dels que es recorden. La majoria de l'Estat ha vist com els carrers es quedaven blancs per culpa de la borrasca Filomena, que ha arribat amb molt de fred i neu en llocs on no és molt habitual. Al barri de Coslada, a Madrid, han aprofitat per fer el que fa tothom: un ninot de neu. Però han anat a més.

Un ninot de neu sexual a Madrid

En una imatge que ja s'ha fet viral a Twitter i en altres xarxes socials, es veu la gràcia dels veïns que han aconseguit fer dos ninots de neu molt realistes que simulen, tal com es pot veure clarament, dues persones completament despullades en una postura sexual sobre el capó d'un cotxe aparcat al carrer.

Nieve Madrid 2021 / Europa Press

Una de les altres imatges virals del Madrid nevat: un home esquiant al centre de la capital d'Espanya / EP

Un home estirat sobre el cotxe amb un membre viril de grans proporcions i una segona persona, que sembla emular una dona, davant seu. Les imatges d'aquesta composició de ninots de neu sexuals s'han fet virals i s'han compartit desenes de cops per les xarxes socials.

D'autor desconegut

Es desconeix qui és l'autor d'aquesta obra d'art efímera de "neu sobre xapa". De moment, gràcies a les baixes temperatures i al bloqueig que viu Madrid, sembla que la parella de neu podrà seguir un parell de dies més sobre el capó d'aquest cotxe vermell.

Molta gent s'ha apropat fins al barri de Coslada per veure els dos ninots de neu. Qui no aprofita les desgràcies per treure la seva vena artística és perquè no vol. No es recorda una relació sexual tan freda.