Dos germans, una nena de vuit anys i un nen de cinc, han mort aquest dissabte a la tarda quan un cotxe va envestir l'edifici on celebraven una festa d'aniversari a Michigan, Estats Units. Almenys 15 persones més van resultar ferides de diversa consideració a conseqüència de l'atropellament i van haver de ser traslladades a l'hospital, tant amb ambulàncies com amb vehicle privat. La conductora del vehicle, una dona de 66 anys, estava sota els efectes de l'alcohol quan va xocar contra el club nàutic de Newport, i va quedar detinguda i traslladada a la presó del comtat de Monroe. 

Segons ha explicat en roda de premsa el xèrif Troy Goodnough, tres menors i sis adults d'entre els ferits presentaven lesions molt greus que "posen en perill la seva vida". Goodnough ha descrit l'escena del sinistre, que va passar al voltant de les tres de la tarda, hora local, com "extremadament caòtica". El club nàutic, situat a uns 48 quilòmetres de Detroit, ha tancat les portes al públic, i han emès un comunicat a través de la seva pàgina de Facebook demanant que "davant l'emergència, no intentin acudir al Swan Boat Club en aquests moments; el club estarà tancat fins a nou avís". 

Desafortunadament, els efectius sanitaris desplaçats fins al club nàutic no van poder fer res per salvar la vida dels germans, que van morir gairebé a l'acte a conseqüència del fort impacte. Després de realitzar les maniobres de reanimació, van haver de declarar-los morts in situ

La conductora, detinguda

La policia va poder detenir la conductora al mateix lloc dels fets, i la van sotmetre a una prova d'alcoholèmia que va donar un resultar positiu. Des de l'oficina del xèrif han confirmat que la dona, que no ha estat identificada, està sota custòdia policial a la presó, i que està cooperant amb les autoritats durant la investigació. A hores d'ara està acusada de conduir sota els efectes de l'alcohol i provocar la mort de dos nens petits, i està per veure si li imputen més càrrecs a mesura que vagin avançant les perquisicions.