El crim de les nenes de Tenerife va commocionar a tothom. Tot i que la principal hipòtesi és que es va suïcidar després del doble assassinat, la Interpol no descarta que estigui amagat a Àfrica, uns fets poc probables però no impossibles.

El doble crim de les nenes de Tenerife

Tot va començar el 27 d'abril quan Tomás Gimeno va segrestar les seves pròpies filles: l'Olivia, de sis anys, i l'Anna, d'un any. Va enviar un missatge a la seva exparella i mare de les nenes dient que no les tornaria a veure mai més.

Tomás Gimeno / Instagram

Tomás Gimeno va assassinar les seves filles a Tenerife fa mesos i els policies el continuen buscant pel crim, tot i que la principal hipòtesi és que es va suïcidar

La hipòtesi principal és que les va matar i després es va suïcidar

La Guàrdia Civil va obrir un fort dispositiu per trobar-les com més aviat millor. Malgrat les esperances de Beatriz Zimmermann de trobar-les vives, després de 45 dies de cerca, la pitjor de les hipòtesis es va acabar complint: van trobar el cos de l'Olivia al fons del mar, a 1.000 metres de profunditat. Així doncs, es va complir la hipòtesi dels policies de què Gimeno havia assassinat les seves filles.

El cos de l'Anna no es va arribar a localitzar mai, però els agents estan convençuts que també va ser assassinada pel seu propi pare. El que tampoc van trobar va ser el cadàver de Tomás Gimeno, ja que pensen que es va suïcidar després del crim.

No se sap com Tomás Gimeno va matar les seves filles

No se sap com l'home va provocar la mort a les seves filles. Tot i que l'Olivia presentava un edema pulmonar, no se sap que el va provocar. El que se sap segur és que quan la va llençar al mar, ja estava morta. Els policies pensen que les va sedar amb uns tranquil·litzants, però no han trobat restes d'aquests fàrmacs enlloc. Tampoc hi havia restes de sang i, actualment, no se sap com les va matar.

Anna y Olivia Tenerife / Instagram

L'Anna i l'Olivia van ser assassinades pel seu pare fa mesos i, des de llavors, la Interpol busca a Tomás Gimeno, tot i que és molt probable que estigui mort

La Interpol el continua buscant a l'Àfrica

Tot i que la hipòtesi principal és que Tomás Gimeno es va suïcidar després dels fets, segons Elcierredigital.com, la Interpol el continua buscant per Àfrica, ja que té una ordre de detenció per dos delictes: homicidi agreujat per la mort de les seves dues filles i un altre de violència de gènere, una cerca que se centra a la part Occidental del continent des del 27 d'abril.

Tot i que és molt poc probable, pensen que Tomás Gimeno podria haver escapat amb una altra embarcació sense GPS per evitar que el descobrissin. Per aquest mateix motiu, van alertar a les autoritats del Marroc, ja que l'home podria haver entrat a Àfrica a través d'aquest país i, posteriorment, amagar-se al desert del Sàhara. De fet, dos mesos abans del crim, va enviar un missatge a la Beatriz dient-li que volia marxar a viure en un altre continent, ja que no estava d'acord amb la seva decisió de separar-se d'ell.