Sense rastre de l'Anna i l'Olivia: dues nenes d'1 i 6 anys desaparegudes a Tenerife. El pare de les petites les va segrestar el dimarts i la Policia pensa que s'hauria desfet d'elles llençant-les al mar.

Pensen que el pare de les desaparegudes les ha matat

La Guàrdia Civil fa cinc dies que treballa intensament per trobar el Tomás Gimeno i les seves dues filles menors d'edat i, la principal hipòtesi amb la qual treballen és que el pare de les nenes s'ha desfet d'elles llençant-les al mar.

Tomás Gimeno / El Caso

Sospiten que Tomás Gimeno s'ha desfet de les seves filles, dues nenes desaparegudes, llençant-les al mar / El Caso

Tomás Gimeno va segrestar les seves filles

Tot va començar el 27 d'abril quan el pare de les nenes, havia de tornar-les a la seva mare, la Beatriz Zimmermann, però no ho va fer. A més, va treure 70.000 euros del banc i li va enviar un missatge a la seva exparella dient-li que s'emportava les nenes i que "no les tornaria a veure".

Sang al vaixell del Tomás

Se'ls va perdre el rastre al vaixell del Tomàs: les càmeres de seguretat van veure com Gimeno pujava al vaixell i, més tard, van localitzar el vaixell flotant a prop del Puertito de Güímar sense ell ni les nenes. Per si no fos poc, van trobar sang a l'interior del vaixell, sang que actualment està sent analitzada per saber si pertany al Tomás o a les seves filles.

Tot i que els investigadors no descarten cap res, estan treballant amb la hipòtesi que el pare de les petites s'hauria desfet d'elles tirant-les al mar i que, posteriorment, hauria fugit, segons expliquen fonts properes a la investigació a El Periódico

Ordre de cerca internacional per localitzar-los

Des dels jutjats, han decretat el secret de sumari i han dictat una ordre de cerca internacional per aconseguir localitzar-los. Pensen que Tomás Gimeno hauria pogut fugir a un altre país i se'l busca per un presumpte delicte de segrest parental. El Tomás té 37 anys, mesura 1,85 metres, té el cabell castany, els ulls marrons i és de complexió normal. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, immediatament, que es posi en contacte amb la Policia.

La mare de les nenes pensa que estan sanes i estàlvies

Malgrat les hipòtesis dels policies, Beatriz Zimmermann, ha volgut llançar un missatge d'esperança en el qual es mostra convençuda que les seves filles, Anna i Olivia, es troben bé.

"El meu missatge és que enviïn molta llum i amor a les nenes, que estic segura que estan bé. Que no mirin les notícies alimentant la mala energia, que tothom pensi que les nenes són una bonica llum que estan protegides i que quan menys ho esperem, estaran jugant i corrent felices", recull el missatge publicat per COPE Canarias.