Atraquen i assassinen un sensesostre als carrers de Toronto (Ontario, Canadà). Això és el que haurien fet, presumptament, vuit nenes d'entre 13 i 16 anys aquest diumenge per robar-li una ampolla d'alcohol. Segons ha declarat aquest dimecres una amiga de la víctima, l'haurien apunyalat diverses vegades fins que finalment va morir per les ferides. L'home, de 59 anys, es trobava a l'exterior de l'alberg per persones sense sostre al centre de la capital d'Ontario, quan el grup d'adolescents se li va apropar i el va increpar perquè els hi donés la seva beguda. Ell es va resistir i elles van agredir-lo amb una violència tal que va acabar perdent la vida. 

Les vuit nenes arrestades a Toronto

La Policia de Toronto ha informat aquest dimarts que han arrestat les vuit adolescents com presumptes autores de l'assassinat. Tres de les nenes tenen 13 anys, altres tres 14 i dos 16. El cos policial, no obstant, no ha donat més detalls de la identificació de la víctima ni de les noies detingudes. Tanmateix, se sap que seran retingudes com a mínim fins el 29 de desembre, quan està previst que compareguin davant d'un tribunal de Toronto, acusades d'homicidi no premeditat.

Pel que sembla, les vuit noies no eren d'un barri en concret de la ciutat més gran del Canadà -amb gairebé tres milions d'habitants i més de sis milions en la seva àrea metropolitana- sinó que residien en diferents parts de Toronto. Van connectar les unes amb les altres a través de les xarxes socials. Amb tot, segons ha explicat un testimoni aquest dimecres a la radiotelevisió pública canadenca CBC, les adolescents van actuar com un grup compacte que va aproximar-se i va intentar arrabassar el sensesostre l'ampolla d'alcohol i en resistir-se el van apunyalar

L'assassinat del sensesostre al centre de Toronto per part d'un grup de noies d'entre 13 i 16 anys ha creat una gran commoció a tota la ciutat i part del Canadà. La mort d'aquest home de 59 anys és el crim número 68 en lo que portem d'any a la capital d'Ontario.