Una nena de 3 anys mor en un tràgic accident en un Carrefour del centre de Màlaga. Estava a l'interior del supermercat quan li ha caigut un moble i, malgrat els esforços dels sanitaris, no han pogut fer res per salvar-li la vida. La Policia Nacional té una investigació oberta per esbrinar per què ha caigut el moble de la taquilla i esclarir els fets.

Els fets han passat aquest dimarts a la tarda en un Carrefour situat al carrer Gordón de Màlaga. Emergències 112 d'Andalusia ha rebut l'alerta a les 17:00: els avisaven d'un tràgic accident a l'interior d'aquesta cadena de supermercats. Quan els serveis d'emergències s'han desplaçat fins al lloc dels fets han pogut comprovar que la víctima era una nena de 3 anys, que havia quedat ferida de molta gravetat per un traumatisme cranioencefàlic.

Mor una nena de 3 anys en un Carrefour de Màlaga

Immediatament, se la van emportar a l'hospital Materno Infantil de Màlaga i, malauradament, tot i els esforços dels metges, no van poder fer res per salvar-li la vida i ha acabat morint per culpa de les ferides.

Policía Nacional / EFE
La Policia Nacional investiga la mort d'una nena de 3 anys en un Carrefour del centre de Màlaga: li ha caigut el moble d'una taquilla del supermercat  / EFE

La Policia Nacional investiga les causes de l'accident mortal del supermercat

La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar quines han estat les causes d'aquest tràgic accident i, segons les primeres investigacions, la menor estava jugant amb el seu germà a la zona de les taquilles, just a l'entrada del supermercat Carrefour. De cop i volta, li ha caigut el moble de la taquilla a sobre, fet que l'ha deixat greument ferida, fet que li ha provocat la mort.

A l'espera de saber els resultats de l'autòpsia

Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia, que donarà més detalls d'aquesta mort, que ha causat gran commoció al barri de La Victoria, que és on han passat els fets. La investigació es troba en mans de la Policia Científica i de la Judicial, que estan recollint proves i dades per saber què ha passat i si la mort de la petita es podria haver evitat.

Un nen de 3 anys mor en beure aigua oxigenada

Malauradament, aquesta no ha estat l'única mort accidental d'un menor de 3 anys en els darrers dies. A Corella (Navarra) un nen de 3 anys també va morir de manera accidental la setmana passada. Per causes que estan sent investigades per la Policia Foral, el nen va beure aigua oxigenada d'ús industrial i es va intoxicar, uns fets que li van provocar la mort.

"Lamentem profundament la seva mort i hem de saber què ha passat. Posarem a disposició de la família tots els recursos que necessitin", explicava l'alcalde del municipi. El menor formava part d'una tribu als afores del municipi que, segons alguns exmembres, és una secta religiosa: no escolaritzen els fills, no els vacunen i hi ha denúncies per maltractament. Els investigadors estan intentant esbrinar què ha passat i no descarten cap hipòtesi.