Nou cas de violència masclista amb una protagonista inesperada. Els fets van passar la matinada d'aquest dilluns a Elda, a Alacant, quan un home de 61 anys volia fer mal a la seva parella, de 45, i per defensar-la, la seva filla, de 12 anys, l'ha apunyalat.

L'home presenta ferides per arma blanca a l'esquena i està ingressat, en qualitat de detingut, en un centre hospitalari, mentre que la dona, originària del Brasil, també es troba hospitalitzada per contusions i traumatisme al cap. En principi, tots dos amb pronòstic reservat tot i que no es pateix per la seva vida.

La menor d'edat, la que va apunyalar a l'home per defensar la seva mare, no és imputable, en tenir menys de 14 anys, i ha estat ingressada en un centre de menors de protecció.

Baralla a les dues de la matinada

Els fets es van registrar al voltant de les dues de la matinada arran d'una discussió de la parella per motius encara sense aclarir. L'home va colpejar al cap a la dona amb un objecte metàl·lic, com una guardiola, i a conseqüència del cop, la víctima de l'agressió va caure a terra semiinconscient i, llavors, ell la va intentar ofegar.

Els fets van passar davant de dues filles de la dona que en un primer moment van intentar separar l'home de la seva mare. Segons fonts policials, la menor de les dues va agafar un ganivet de la cuina i suposadament va apunyalar a l'esquena a l'agressor per a evitar que escanyés a la seva mare.

L’home, detingut, i la mare, a l’hospital

Els veïns, alertats pels crits, van avisar a la Policia Nacional, que es van desplegar al pis de la família. L'home -detingut- i la mare van acabar a l'hospital i la menor, ingressada a un centre.

Policia Nacional Pakistan

L'home està detingut i ingressat en un centre mèdic / CNP

La Unitat d'Atenció a la Família i a la Dona (UFAM) de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació dels fets per a esclarir què va passar, segons fonts policials, que han afegit que, de moment, desconeixen si hi havia antecedents per violència masclista en la parella.