Els errors humans succeeixen sempre, fins i tot en televisió i en rigorós directe. En aquests moments, els espectadors demostren una increïble habilitat i velocitat per deixar constància d'aquest error, i les xarxes socials ajuden a viralitzar-lo, fent que una cosa que podria haver passat desapercebut es torni viral. És el que ha succeït durant una emissió del programa 'El Temps', de la cadena Antena 3: segons el canal, la ciutat de Melilla ha assolit la barbaritat (o més aviat calorosa) temperatura de 320o . Un usuari de Twitter que s'ha adonat de l'error ho ha publicat en el seu compte i, en tot just 24 hores, ha assolit més de 110.000 "m'agrada" i més de 9.000 retuits.

La segona onada de calor viscuda a Espanya aquest estiu està deixant temperatures sorprenents a tot el país, però cap com la de Melilla emesa per 'El Temps' d'Antena 3. En un dels seus programes més recents, es podia llegir al mapa de temperatures de tot el país que la ciutat de Melilla havia arribat als 320,o un error humà que, en ser exposat a Twitter, s'ha convertit en la riota i ha deixat divertides i ocurrents respostes, que hauran ajudat els de Melilla a suportar la calor infernal.

"Escric des de Melilla, estem bé", la frase que ha viralitzat l'error d'Antena 3

La ciutat de Melilla es va convertir, per un moment en la història de la televisió, en un veritable infern. Un usuari es va adonar de l'error, i va decidir comentar-ho a Twitter, sense poder preveure l'impacte que tindria la seva senzilla broma. L'individu va tuitejar una imatge del programa, comentant-la amb una senzilla frase: "Escric des de Melilla, estem bé". Potser no sabia com funciona Twitter, però els "m'agrada", retuits i respostes no van tardar a arribar, assolint els 113.000 m'agrada i els 9.700 retuits, xifres que no paren de pujar. Els altres usuaris s'han unit a fer broma sobre les altes temperatures de Melilla, convertint el petit error en una gran broma entre tuitaires.

tuit antena 3 el temps melilla
El tuit d'un usuari destacant l'error s'ha viralitzat en tot just 24 hores i ha desencadenat tota mena de mems i bromes. / Foto: Xarxes socials

La imatge no és cap muntatge amb què buscar fama a Twitter; altres usuaris també es van adonar de l'error i, en veure la publicació a la xarxa social, van corroborar que era cert.

tuit antena 3 el temps melilla
Una de les últimes emissions de 'El Temps' d'Antena 3 va convertir la ciutat de Melilla en un infern. / Foto: Xarxes socials

Milers d'usuaris han fet les seves aportacions humorístiques al tuit

Com era d'esperar, els usuaris de Twitter, caracteritzats per la seva agilitat a l'hora de pensar i publicar mems o respostes enginyoses, van contribuir amb les seves aportacions humorístiques al tuit original. En recollim algunes de les més destacades.

mem melilla error el temps antena 3
mem resposta error el temps melilla
mem alcalde melilla error antena 3