Una nena de 10 anys es troba ferida greu amb cremades de segon grau en gran part del seu cos després d'haver patit un accident domèstic amb una fregidora a Madrid. Segons han informat des d'Emergències Comunitat de Madrid-112, els fets han tingut lloc pocs minuts abans de les nou del matí d'aquest dissabte, 13 de maig, al domicili de la menor, situat al carrer Sitio del Escorial, al districte de Carabanchel. Una veïna ha sentit els crits de dolor de la menor i ha alertat els serveis d'emergències, que ha destinat al lloc diverses patrulles de la Policia Municipal de Madrid i efectius del Summa-112.

En arribar al lloc dels fets, s'han trobat la nena greument ferida amb cremades de segon grau al 72% del seu cos. Després de ser estabilitzada al mateix domicili pels sanitaris, ha estat traslladada en ambulància fins a l'hospital La Paz. La mare de la menor, d'uns 30 anys, també ha resultat ferida en intentar ajudar la seva filla. Ha estat traslladada fins al mateix centre hospitalari, tot i que les seves cremades són de caràcter lleu i només es localitzen a les mans. La Policia Municipal de Madrid ha obert una investigació sobre els fets per esclarir que ha pogut passar perquè l'oli de la fregidora ha acabat vessant sobre la nena.

Un altre accident domèstic a Guadalajara posa fi a la vida d'un nen de 4 anys 

El terrible accident domèstic que ha deixat una nena amb gairebé tot el seu cos cremat per l'oli d'una fregidora es produeix pocs dies després d'un altre que va tenir lloc a la localitat de Cifuentes, a Guadalajara. En aquella ocasió un nen de 4 anys es va tallar profundament amb un ganivet i va començar a perdre molta sang. Els familiars el van portar ràpidament al centre de salut del municipi, però allà no tenien el material sanitari per poder-li salvar la vida, així que el van traslladar cap a l'hospital de Guadalajara. El menor, però, ja no va arribar a temps i va morir durant el camí