Un nen de sis anys ha caigut des del quart pis d’un bloc del carrer de Joan XXIII de Montornès del Vallès aquest tarda, al voltant de dos quarts de cinc. Segons les primeres informacions a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, l’infant estava jugant prop de la finestra per on s’ha precipitat, en un llit, i ha acabat caient des del quart pis. La criatura ha estat trobada pels veïns a la plaça de Joan Miró, que és on dóna el balconet des d’on ha caigut.

El menor ha estat atès a la zona per tècnics i sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i després de ser estabilitzat, ha estat traslladat molt greu a l’hospital de la Vall d’Hebron, amb helicòpter. El nen ha arribat al centre hospitalari molt greu.

Ara per ara les investigacions dels Mossos centren les seves indagacions en una caiguda accidental, sense cap motivació criminal i, també sempre segons les primeres informacions, sense intencionalitat. L’incident ha generat molt d’enrenou al barri, amb l’arribada de les ambulàncies i també de l’helicòpter del SEM, que és qui finalment ha pogut traslladar la criatura fins a la Vall d’Hebron. La investigació dels Mossos segueix en marxa.

Els Mossos investiguen un cas similar al Pont de Vilomara

Malauradament, aquest no ha estat l'únic accident similar en els darrers dies a Catalunya. La Policia catalana també està investigant un altre cas clavat a prop de Manresa, concretament, al Pont de Vilomara (Bages). A principis de setembre, una nena de 3 anys va caure des d'un cinquè pis mentre estava jugant a la teulada. Actualment, continua ingressada a l'hospital amb un pronòstic crític lluitant entre la vida i la mort. Tot i que la hipòtesi principal és que es tracta d'un accident, volen esbrinar com va arribar la petita fins a la teulada i qui hi havia a casa en el moment dels fets.