Tots els nens fan algunes entremaliadures, a causa de la seva curta edat no són conscients dels perills que poden tenir certes accions imprudents. És molt freqüent, encara que de vegades les conseqüències dels seus actes poden ser tremendament perilloses i poden posar en risc la seva vida i la dels altres.

A vegades, aquest tipus de conductes estan relacionades amb el que veuen fer als seus pares, germans o familiars grans. Quan els nens són petits es nodreixen de l'experiència per forjar el seu comportament i fins i tot el seu caràcter.

És molt important que els nens rebin l'atenció adequada, per evitar que puguin tenir un comportament fora de control i les seves accions puguin tenir conseqüències terribles per a d'altres o fins i tot per a ells mateixos. Alguns han arribat fins i tot a perdre la vida per no tenir un adult que vigilés el que estaven fent.

El nen que va emular Max Verstappen

Un nen de quatre anys va sortir de casa seva dissabte al matí amb les claus del cotxe de la seva mare amb la intenció de pujar i conduir-lo. El menor d'edat, la identitat del qual no ha transcendit, estava vestit amb un pijama quan va sortir del domicili ubicat a la ciutat d'Utrecht, als Països Baixos.

El noi va pujar al cotxe i va aconseguir posar les claus en el contacte, emulant els gestos que havia vist fer els seus pares moltes vegades. Després, va trepitjar l'embragatge i l'accelerador, provocant un moviment brusc del cotxe aparcat cap endavant i cap enrere.

El policia sosté el nen Facebook
El policia sosté el nen / Facebook

El cotxe de la mare del petit va impactar contra els dos vehicles que eren entre el turisme en el qual estava pujat el petit. Ell es va mostrar espantat per la violenta reacció i els dos cops i va començar a cridar. Diverses persones li van veure i van avisar la policia que havien vist un menor al seient del conductor d'un cotxe.

Què va passar després?

Quan els agents de policia van arribar fins al cotxe li van dir al nen que baixés. Ell els va dir que el seu pare se n'havia anat a treballar i ell havia aprofitat que la seva mare dormia per agafar les claus del seu cotxe i conduir-lo, ja que volia "fer una volta".

Els agents de policia es van portar al menor a comissaria. Un cop allà, van comprovar que el cotxe al qual hi havia pujat el menor era propietat de la seva mare i van decidir trucar-li per informar sobre el succeït. Ella es va mostrar molt preocupada i va ser ràpidament a recollir el seu fill.

Mentre l'esperava, el nen va estar bevent xocolata calenta a la comissaria. A més, els agents li van regalar un os de peluix. Quan la mare va arribar el van lliurar al menor i li van dir que amagués millor les claus del seu cotxe perquè el noi no pogués tornar a agafar-les sense permís.