Mor un nen d'onze anys a París després de saltar per la finestra de la seva habitació. Va deixar una carta de disculpa per haver assetjat un nen de la seva classe.

Un nen francès d'onze anys se suïcida

Una veïna va alertar la mare del nen en presenciar com saltava per la finestra de casa seva, un apartament familiar al quart pis d'una residència de la localitat francesa de Vitry-sur-Seine, als afores de París, segons ha indicat la cadena francesa LCI.

Segons el mateix mitjà, una infermera resident al barri va prestar els primers auxilis abans que els bombers es fessin càrrec de la víctima, que va morir més tard a l'Hospital Necker de París a causa de les ferides.

Segons LCI, la fiscalia de Créteil ha obert una investigació per conèixer les causes concretes de la mort, després que el menor fos castigat en el seu col·legi per haver assetjat a un dels seus companys.

Una carta de disculpes per haver fet bullying a l'escola

A casa, després de la reprimenda de la seva mare, que el va enviar a la seva habitació, el noi va escriure una carta de disculpa abans de llançar-se al buit.

Aquest succés ocorre dies després de la mort de l'assassinat de l'Alisha K., una nena de 14 anys que va aparèixer morta a les aigües del riu Sena al seu pas per Argenteuil (nord de París), a mans d'una parella d'estudiants amb qui compartia classe.

Argenteuil Francia / Wikimedia Commons

L'Alisha va ser trobada morta al riu Sena després d'haver estat assassinada per companys de classe / Piqsels

Aquest crim va impactar a la societat francesa en un moment en què l'augment de la violència entre adolescents ha generat preocupació al Govern d'Emmanuel Macron, que prepara un pla per frenar les guerres de colles i el creixent assetjament escolar.

Una bebè italiana en coma per una sobredosi de cocaïna al biberó

En l'àmbit internacional, una altra notícia estremidora ha sortit avui a la llum: una nena italiana, de només dos mesos, ha quedat en coma després d'haver patit una sobredosi de cocaïna i metadona.

La investigació de la Fiscalia de Lucca, ciutat on ha tingut lloc el succés, se centra ara en la mare. Sembla que, com que no alleta la nena, la droga hauria estat subministrada a través del biberó. La principal incògnita és si va ser de forma intencionada o accidental.