Freddie Farrow mor després de ser esclafat per un mirall a la ciutat de Colchester (Anglaterra). L'incident va passar el 27 de juliol en una botiga de la cadena Fenwick. El nen va ser traslladat a l'hospital i va morir el 2 d'agost.

Mor sis dies després que passés l'incident

Freddie Farrow es trobava en una botiga del comtat d'Essex, quan li va caure un mirall a sobre. Després de l'accident, van trucar al telèfon d'emergències i una ambulància va anar al lloc dels fets, segons ha explicat el mitjà local TheSun.co.uk.

El nen va ser portat a l'hospital immediatament perquè tenia una lesió greu al cap. Els metges del dispositiu d'emergències van aclarir que el menor estava en estat crític. Una vegada a l'hospital, els sanitaris van intentar salvar-li la vida, però Farrow va acabar morint el 2 d'agost per la seva lesió.

Freddie Farrow Essex / East News

Imatge del dispositiu mèdic davant de la botiga Fenwick / East News

La família ha agraït els missatges de suport

La família del nen i la directora de la seva escola li van donar tribut a la "petita estrella" Freddie després de la seva mort. "Ell mai no ens deixarà. Ell serà amb nosaltres cada dia de les nostres vides - fins que ho tornem a veure" va dir la mare del menor, Natasha Ingham.

"Era un nen tan encantador", va explicar la mare i ha donat les gràcies a tota la gent que els ha enviat missatges de suport. Freddie havia acabat el seu primer any a l'escola de primària i la família havia planejat viatjar a Lego Land pel seu sisè aniversari.

El pare, Andrew Farrow, ha relatat que el seu fill era un expert a "construir Lego". També li encantava nedar i córrer. A més, ha agraït l'actuació dels serveis d'emergència i dels metges.

Detenen un pederasta per violar a un menor

Un altre incident amb un menor va tenir lloc a Torrejón de Ardoz el 22 de juliol. Un home va ser detingut per violar i amenaçar a un menor en un pàrquing en Torrejón de Ardoz (Madrid).

El menor es va acomiadar de les seves amigues per anar-se'n a casa caminant sol. En aquell moment, el presumpte pederasta i violador va començar a seguir-lo durant tot el camí. En arribar a un descampat on no hi havia gaire gent, el pederasta el va agafar pel braç. Després, el va obligar a anar a un pàrquing pròxim.

El menor va aconseguir escapar i cridar a la policia

Quan van arribar al pàrquing, l'agressor el va obligar a realitzar diferents pràctiques sexuals sense el seu consentiment. A més, l'amenaçava perquè ho fes. Gràcies a un moment de distracció, el menor va aconseguir trucar a la policia i escapar.

La policia va anar al pàrquing ràpidament i van trobar un objecte que els va permetre identificar l'agressor. La Policia Nacional l'ha acusat d'un delicte contra la llibertat i la indemnitat sexual. L'home es troba a la presó de forma provisional. Els agents continuen investigant per aclarir els fets.