Detingut un home senegalès de 36 anys a Eivissa per agressió sexual i falsedat documental dimecres a la tarda. L'home va ser acusat d'agressió sexual el 2015.

Acusat d'un delicte d'agressió sexual i per falsedat documental

Agents de Policia Nacional han detingut a Eivissa a un home senegalès que estava en recerca i captura després de ser acusat per un delicte d'agressió sexual el 2015. L'home de 36 anys va ser arrestat per falsedat documental i els agents es van adonar que era el fugitiu.

Ho van trobar gràcies a la detenció d'un altre home que treballava de la mateixa manera. La investigació es va iniciar a Granada perquè la Policia Nacional va detenir el 27 de juliol a un home de nacionalitat espanyola de 45 anys.

Policia Nacional / Policia Nacional

Imatge d'arxiu / Policia Nacional

El detingut distribuïa contractes de treball falsos

El van arrestar per ser el presumpte autor dels delictes de falsedat documental, afavoriment de la immigració il·legal i frau a la seguretat social.

El detingut presumptament donava d'alta als ciutadans estrangers en diferents empreses. D'aquesta manera, aconseguia regularitzar la situació administrativa de cada un d'ells a Espanya i obtenia prestacions d'atur.

Per aconseguir el seu objectiu, l'home emetia contractes de treball falsos. Les persones que s'apropiaven dels contractes, sortien beneficiades del muntatge.

Van localitzar a l'altre integrant del frau a Eivissa

Arran de localitzar a aquest integrant del frau, van poder localitzar el senegalès que residia a Eivissa. Dimecres a la tarda els agents van detenir aquest home senegalès al barri de Figueres a Eivissa. Se l'acusa d'un delicte de falsedat documental. Una vegada va haver passat a disposició judicial, va ser ingressat a presó provisional.

Dos detinguts a València per agressió sexual

A València va tenir lloc una altra detenció per agressió sexual. Dos joves van ser detinguts a València per una agressió sexual. Els fets van passar a la platja de la Malvarrosa i els nois van amenaçar una jove amb una arma blanca per portar-la a la sorra. La policia va aconseguir detenir-los després d'una persecució.

El 25 de juliol de matinada dues noies estaven assegudes en una terrassa quan van veure dos joves empenyent una noia a la platja. Concretament, estaven situats entre el passeig Neptuno i la platja de la Malvarrosa de Valencia. En veure el que passava, van avisar emergències. Els nois l'amenaçaven amb un ganivet a la víctima i li donaven fortes empentes. Ella demanava auxili mentre l'arrossegaven cap a la sorra.

La policia els va detenir després d'una persecució

La Policia Local va ser allà i va prendre declaració dels testimonis. Gràcies a ells, van aconseguir tota la informació dels agressors. Quan la policia els va localitzar i els va envoltar, van deixar la noia i van sortir fugint en direcció a l'hotel Las Arenas. Després d'una persecució, els agents van aconseguir detenir un d'ells al passeig Neptuno i l'altre va ser trobat pels Bombers nedant a la platja d'El Cabañal amb la Patacona.