Còrdova està de dol per la mort d'un nen de 5 anys que ha perdut la vida a Lucena: ha estat mossegat per un gos al mig del carrer.

Un nen de 5 anys mor mossegat per un gos a Lucena

Un nen de 5 anys ha mort després de ser mossegat per un gos la matinada d'aquest diumenge en Lucena, un municipi a prop de Còrdova, segons informa Emergències 112 Andalusia.

Mossegat a la carretera de Los Llanos

El succés ha ocorregut, en circumstàncies no precisades, al voltant de les 3.00, quan testimonis han alertat al centre de coordinació d'emergències que un menor havia estat mossegat per un gos en la carretera de Los Llanos, un dels accessos a la població.

El nen ha estat traslladat a un centre de salut del municipi per mitjans particulars i els serveis sanitaris de la Junta d'Andalusia han certificat la seva mort, segons el 112.

Policía Nacional / EFE

La Policia Nacional investiga la mort d'un nen de 5 anys atacat per un gos a Lucena (Còrdova) / EFE

La investigació està en mans de la Policia Nacional

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de les investigacions, després que intervinguessin en un primer moment unitats d'aquest cos, la Policia Local i de la unitat adscrita de Policia Autonòmica.

La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, no han transcendit més dades ni sobre el propietari del gos ni de la víctima.

Una noia de 20 anys mor en les mateixes circumstàncies a Itàlia

Malauradament, aquest no és l'únic cas d'una persona morta per un gos: una jove italiana de 20 anys, Simona Cavallaro, va morir atacada per uns gossos quan estava amb el seu xicot en un berenador de Monte Fiorino, a Satriano, al sud d'Itàlia.

La passada setmana, Simona i el seu xicot Yuri passejaven per una pineda de la zona boscosa de Monte Fiorino, una àrea equipada que inclou un parc infantil, on freqüenten els estiuejants que busquen tranquil·litat.

La mort de la jove va causar gran commoció a Itàlia

Era la tarda del 26 d'agost, quan, mentre estaven sols en un clar i caminaven, es van creuar amb una gossada, que es van mostrar molt agressius i que els van barrar el pas. Després, la manada els va envoltar i ells, espantats, van intentar escapar i, desafortunadament, van matar la Simona, fet que va causar gran commoció a Itàlia.

Una ferida crítica atacada pels seus gossos a Sant Vicenç dels Horts

Fa uns mesos, una jove de 27 anys va ingressar a l'UCI de l'hospital de Bellvitge en estat crític després de ser atacada per un dels seus gossos a casa seva, a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat).