Esglai a Estepona (Màlaga). Un nen de 2 anys ha caigut aquest dilluns en una piscina de la localitat i ha estat molts minuts sota l'aigua. Quan els pares l'han trobat presentava diversos símptomes d'ofegament i, per això, han trucat als serveis d'emergències. Els sanitaris s'han desplaçat ràpidament fins al lloc i l'han aconseguit estabilitzar i l'han traslladat a l'hospital amb vida, segons explica EFE citant fonts policials. En aquests moments, el menor està ingressat en estat crític a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de Pediatria de l'Hospital Matern Infantil de Màlaga, a l'espera de l'evolució les pròximes hores, que seran crucials i decisives pel petit. 

La caiguda a la piscina s'ha produït, pel que sembla i segons explica l'agència citada, per un descuit dels pares, quan el nen s'hauria precipitat a l'aigua sense que se n'adonessin. Els fets han passat aquest dilluns poc després de l'una del migdia i els progenitors van aconseguir treure'l de la piscina i van alertar a emergències que, tot i que el seu estat de salut és preocupant, ha estat estabilitzat i portat a l'hospital amb vida, on està rebent les cures necessàries i a l'espera d'un diagnòstic definitiu. 

Cau en una piscina d'un habitatge particular d'Estepona

La zona d'Estepona on s'ha produït l'ofegament que ha deixat en estat crític al nen de 2 anys és El Saladillo Benamara, que és d'on ha rebut l'alerta el Centre de Coordinació d'Emergències 112 d'Andalusia cap al migdia. El petit va caure a la piscina d'un habitatge particular del carrer Traiña, i poc després va ser extret ràpidament pels pares en adonar-se'n. També van desplaçar-se fins allà, a més dels serveis sanitaris, diverses patrulles de la Policia Nacional i la Policia Local d'Estepona. El menor hospitalitzat va ser traslladat directament a l'Hospital Matern Infantil, tot i que en un principi s'havia valorat derivar-lo a l'Hospital Costa del Sol.