Les Preses (Garrotxa) està de dol per la mort d'un nen de 2 anys: va caure accidentalment en una piscina del municipi la setmana passada i, aquest dimarts, ha mort a l'hospital.

Un nen de 2 anys mor després de caure en una piscina

Un nen de 2 anys d'Olot (Garrotxa) ha mort aquest dimarts a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona uns dies després de caure de manera accidental a la piscina d'una casa a les Preses (Garrotxa).

Hospital Vall d'Hebron / Wikipedia

Un nen de dos anys mor al Vall d'Hebron: havia caigut en una piscina de les Preses (Garrotxa) / Viquipèdia

Els fets van passar en una piscina de les Preses

Els fets van passar el 23 de maig al vespre quan la família del menor i una altra estaven en una casa de les Preses, segons informa el Diari de Girona. Per causes que es desconeixen, el menor va acostar-se a la piscina i va trepitjar el plàstic que la cobria i que escalfa l'aigua. Aleshores, va caure dins.

Immediatament, els Serveis d'Emergències Mèdiques es van desplaçar fins al lloc dels fets i els sanitaris van poder reanimar el nen en un primer moment i se'l va traslladar fins a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona on, cinc dies després dels fets, va acabar morint. 

Una nena de 5 anys mor a la Bisbal de l'Empordà

Amb el mateix modus operandi, a finals d'abril, una nena de 5 anys va morir a la Bisbal de l'Empordà (Baix Empordà): accidentalment, va caure en una piscina d'una casa del poble i va morir ofegada.

Una noia de 18 anys mor en caure pel balcó a Salt

La setmana passada, el diumenge, una noia de 18 anys també va morir a la província de Girona. Al carrer Àngel Guimerà de Salt (Gironès), la jove va sortir al balcó per donar les claus al seu germà, que estava baix al carrer, va perdre l'equilibri i va precipitar-se fins a terra.

Un nen d'un any i mig mor a Agullana

A principis del mes de maig, un altre nen d'un any i mig també va morir en caure del balcó: per causes que es desconeixen, es va precipitar pel balcó d'un pis d'Agullana (Alt Empordà).