Un nou incident entre bandes juvenils ha desolat Madrid aquest cap de setmana. Un nen de 15 anys ha mort després de ser disparat en un parc del barri de Villaverde. Durant la disputa un altre jove, de 21 anys, també ha rebut un tret i ha estat traslladat a l'hospital en estat greu.

La trifulga ha tingut lloc entorn de les 23:15 hores d'aquest diumenge en un parc situat entre els carrers Angosta i Villastar. Segons avança El Mundo, el presumpte agressor hauria assaltat els dos joves sense previ avís, obrint foc i fugint després cap al metro més proper. Els veïns de la zona van avisar a emergències després de sentir els trets, però per a quan van arribar els efectius del Samur-Protecció Civil l'adolescent es trobava en parada cardiorespiratòria i no el van poder reanimar.

Els ha disparat a boca de canó

L'altra víctima és un jove de 21 anys que ha rebut un tret a l'estómac i ha estat traslladat d'urgència a l'Hospital Doce de Octubre on es troba ingressat en estat greu. Segons els testimonis el presumpte assassí s'hauria apropat a les dues víctimes que es trobaven xerrant a un banc, i els va disparar a boca de canó i sense previ avís, i va sortir corrents cap al metro de San Cristóbal. El jove assassinat era veí de la zona, i els seus pares s'han desplaçat immediatament al lloc dels fets. A causa del xoc que els hi ha suposat la mort del seu fill, han hagut de ser atesos per una psicòloga del Samur, qui també va atendre a un amic dels joves que es trobava al parc en el moment de cometre's el crim. 

La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació i amb la col·laboració d’agents de la Policia Municipal han desplegat un dispositiu de recerca per la zona i també al metro per tal de trobar i arrestar el presumpte assassí. L'adolescent mort aquest diumenge seria la sèptima persona assassinada com a conseqüència d'una trifulga entre bandes llatines des de principis d'aquest any, tres de les quals eren menors d'edat