Detingut un menor de 13 anys per la mort d’un nen de 5 anys. El cos del nen va aparèixer surant en el riu Ogmore de Gal·les. Els agents de la policia també han arrestat dos implicats més en la mort del nen, un home de 39 anys i una dona de 30 anys. La policia ha demanat ajuda als veïns de la localitat per obtenir més informació.

El cos del nen estava al riu Ogmore

La policia britànica va trobar el 31 de juliol el cos d’un nen dissabte al matí al riu Ogmore, situat al sud de Gal·les. Els agents estaven buscant el menor desaparegut quan van localitzar-lo al riu, segons ha relatat DailyStar.co.uk.

El nen de 5 anys, anomenat Logan Williamson, va desaparèixer al voltant del riu de Gal·les i els veïns van sentir la mare cridant en recerca del nen. Quan la policia va rebre l’avís, els agents van començar a buscar el nen per aquella localització. Després d’unes hores intentant localitzar el nen, el van trobar submergit al riu.

Tres persones involucrades, entre elles un nen de 13 anys

Quan la policia el va trobar, l’equip de rescat va treure el cos de l’aigua. Immediatament van intentar reanimar-lo i el van portar a l’Hospital Princesa de Gal·les. Una vegada al centre clínic, el personal mèdic va confirmar que el nen era mort.

Els agents de policia han detingut un home de 39 anys i una dona de 30 com a presumptes involucrats en la mort del nen. Però, fa unes poques hores, ha tingut lloc una nova detenció. Els investigadors han trobat una tercera persona presumptament involucrada. Un nen de 13 anys ha estat detingut perquè hi ha fermes sospites d’estar involucrat en la terrible mort del nen de 5 anys.

La policia acusa com a presumptes i únics culpables els tres arrestats

La Policia de Gal·les ha confirmat amb un comunicat que es tenen proves determinants que mostren la participació dels dos adults i del nen en la mort del nen. A més, estan acusats de la seva posterior desaparició.

Policía británica río / Flickr

Imatge de la policia britànica en un riu / Flickr

Tots els detinguts són residents de l’àrea de Bridgend i estan sota custòdia judicial. “No busquem ningú més relacionat amb aquest incident”, ha anunciat la policia en un comunicat. La policia acusa com a presumptes i únics culpables els tres arrestats.

Geraint White, el coordinador de la investigació, ha definit el succés com a “tràgic”. L’inspector dona suport a la família. A més, la policia ha demanat la col·laboració dels ciutadans per informar sobre qualsevol detall de què va passar.

Mor un noi asfixiat a Màlaga

Un altre mort ha estat trobat a Màlaga aquest dissabte. Un jove de 22 anys va quedar atrapat en un contenidor de roba i va morir asfixiat

Els fets van tenir lloc el dissabte al barri d'Arroyo de los Ángeles a causa que un noi magrebí va apropar-se a un contenidor. Els agents expliquen que probablement el noi estigués intentant agafar roba de l'interior del contenidor. Posteriorment, va quedar atrapat per la part on es tanca i va morir asfixiat, ha explicat Diario Sur.

Els agents han obert una investigació per esclarir els fets i estan esperant els resultats de l'autòpsia