Tarda tràgica. Un nen de 12 anys ha mort ofegat mentre s'estava banyant al pantà de la Llosa del Cavall, a la comarca del Solsonès. El menor estava participant amb els companys de l'escola en una activitat aquàtica amb caiacs i quan han acabat el menor s'ha banyat, amb altres adolescents, en una platgeta del pantà i s'ha ofegat.

 

El jove ha pogut ser tret de l'aigua, però tot i els esforços de sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers de la Generalitat, no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. S'ha obert una investigació per aclarir els fets.

Inici de temporada d'estiu tràgica a Catalunya

El cas d'aquesta tarda, amb una nova víctima mortal, arriba després d'una setmana complicada a Catalunya. Aquest cap de setmana va morir un noi que s'estava banyant al riu Segre a Lleida i que va ofegar-se. 

El GRAE dels Bombers el van rescatar, ja sense vida, al canal de Balaguer. Diumenge al vespre un nen de 7 anys va estar a punt d'ofegar-se al canal Segarra-Garrigues a Tàrrega. El nen va ser traslladat amb helicòpter fins a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en estat crític.

Un noi de 15 anys mort al riu Ebre, a Miravet

El passat 3 de juny, a Miravet, un nen de 15 anys també va morir ofegat. Després de participar en una activitat amb caiacs es van treure els elements de seguretat i es van banyar a l'Ebre amb els companys de l'institut de Sabadell, que estaven de colònies a l'Ebre. El noi va quedar atrapat en una zona de fort corrent d'aigua i no va poder sortir, morint ofegat. El grup el formaven 116 estudiants, d'entre catorze i quinze anys, de l'Institut Agustí Serra i Fontanet de Sabadell que aquella setmana feien una estada a la Ribera d'Ebre.

 

Aquest dilluns van morir dues persones, a Badalona i Barcelona, també ofegats, però a la platja.

Un bomber ha mort en l'incendi d'un taller a Vilanova i la Geltrú

Fatal accident aquesta tarda en un incendi a Vilanova i la Geltrú. Un bomber ha mort mentre participava en les tasques d'extinció de la segona planta d'un taller de cotxes del carrer de la Masia Nova, a la capital del Garraf. Tres bombers més també han resultat ferits en l’accident.