Un negoci familiar adaptat a les noves tecnologies de mobilitat. Així podríem definir el que feien un home i una dona, pares d'un noi menor d'edat a Lugo (Galícia): venien haixix i cocaïna en patinet elèctric per la ciutat. La Policia Nacional els ha detingut a tots tres per crear un punt tràfic de droga a domicili, com si fos un delivery, al barri de A Milagrosa. Els agents van enxampar al pare quan es desplaçava per entregar una de les comandes de substàncies estupefaents amb el vehicle esmentat. Poc després van descobrir, durant la investigació, que la seva dona i el seu fill estaven involucrats en aquest nou tipus d'emprenedoria il·legal.

La Policia Nacional va intervenir força droga i més de 2.000 euros fraccionats en efectiu

La Policia Nacional va començar la investigació la setmana passada per un suposat punt de venda de drogues a Lugo. Tot i això, no va ser fins al moment de la detenció del pare que els agents van registrar el domicili on vivien. Van trobar i van intervenir 300 dosis de haixix i cocaïna als trasters de l'edifici on residien, els quals utilitzaven per ocultar les substàncies i els diners obtinguts del negoci familiar. En total, van trobar més de 2.000 euros en efectiu, fraccionat en bitllets més petits.

A tots tres se'ls imputa un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, a més d'altres dos de diferents tipologies. Una vegada van ser arrestats per la Policia Nacional al barri de A Milagrosa de Lugo, van quedar en llibertat tant la mare com el fill menor d'edat després de declarar a dependències policials. El pare, d'altra banda, va passar a disposició judicial ja que era l'home que els agents van detenir fent de repartidor de la droga per la ciutat, però poc després també va quedar lliure.