Ja fa gairebé tres mesos de la misteriosa desaparició de Natalia Hernández i se segueix sense tenir cap rastre d’ella. L’última notícia seva que es té és del 24 d’octubre de 2022, quan aquesta dona de 34 anys va agafar un vol fins a la Palma. Se sap que va aterrar, però no va arribar a recollir la seva maleta de la cinta de facturació. La pista de la jove es perd al mateix aeroport, d’on ningú la va veure sortir.

Segons la Guàrdia Civil, les càmeres de seguretat la van gravar a l’interior del recinte. Les imatges, però, són de baixa qualitat i portava la mascareta posada, motiu pel qual la família dubta que sigui ella. A l’exterior no se la va gravar perquè les càmeres no funcionaven, així que no es pot confirmar que arribés a sortir. Des d’aleshores no hi ha hagut cap rastre de vida per part seva.

Volia començar una nova vida a la Palma

La Natalia havia anat a l’illa de la Palma per començar una nova vida. Allà s’havia d’incorporar a la plantilla de treballadors d’un hotel de la localitat de Fuencaliente de la Palma. Estava passant un mal moment anímic després d’una ruptura amb la seva parella i va veure en aquesta oferta de feina una oportunitat per canviar d’aires i començar de zero. Abans de mudar-se, va deixar el seu telèfon i tenia la intenció de comprar-ne un altre en arribar. Per això, la seva família no es va estranyar de no tenir contacte amb ella, fins que van passar més de dues setmanes i van denunciar la desaparició.

La família nega que es tracti d’una desaparició voluntària

Des d’un primer moment, els investigadors de la Guàrdia Civil han tractat el cas com una desaparició voluntària, però la seva família i els seus amics es neguen a creure-ho, tal com recull Las Províncias. Asseguren que si volia marxar, ho hagués comentat al seu entorn. A més, no ho entenen perquè acabava d’acceptar una bona oportunitat laboral. Demanen a les autoritats que facin una investigació més exhaustiva del cas. Des de SOS Desaparecidos mantenen activa l’alerta per desaparició i demanen col·laboració a tots aquells que puguin tenir alguna informació sobre la seva ubicació.