La Policia Nacional ha detingut un home, de 41 anys i nacionalitat siriana, per un presumpte delicte contra la salut pública a Eivissa.  El jove es trobava de festa en una discoteca de l'illa balear quan es va oblidar la seva ronyonera plena de droga, que després van trobar els guàrdies de seguretat del local. Però, l'actuació posterior del narco serà una de les més estúpides de la seva vida i acabarà amb la seva detenció.

Un gran arsenal de drogues de diferents tipus

El detingut estava de festa celebrant Sant Joan en un local d'oci nocturn d'Eivissa. Per fer més "divertida" la festa, l'individu portava grans quantitats de drogues molt variades. Segons els agents de la policia, l'home duia al voltant de 60 grams de cocaïna, vuit d'èxtasis, un d'haixix, dos de marihuana, cinc de ketamina, 20 d'èxtasis líquid, sis de 2CB —de la família de les amfetamines — i gairebé 70 euros en efectiu. Unes quantitats realment elevades. Segurament, el detingut tindria com a objectiu vendre totes aquestes substàncies, ja que es tracta d'un gran arsenal que podria tenir greus conseqüències en cas que fos per consum propi.

Una decisió molt estúpida

En un acte de descuit, l'individu va perdre la ronyonera dins el local d'oci nocturn de l'illa balear. Els fets van ocórrer al voltant de les 6:45 hores de la matinada del divendres dia 23, segons informen des de la Prefectura Superior de les Balears. A l'hora de tancar la discoteca, els guàrdies de seguretat van revisar el local i van trobar a terra la peça que havia perdut el detingut. Van veure que es tractava d'una ronyonera "amb una gran quantitat de substàncies estupefaents". Al cap d'una estona, el narco va decidir, inconscientment, tornar al local per recuperar allò que era seu.

La Policia Nacional deté l'individu que vol recuperar la ronyonera

Un cop allà, el detingut tenia l'esperança de poder recuperar la ronyonera, però el que no sabia era que els guàrdies de seguretat eren conscients de la gran quantitat de droga que duia a dins i del delicte que això suposa. Va ser aleshores quan, els guàrdies es van abalançar a l'individu i el van retenir per, posteriorment, trucar a la Policia Nacional.

Delicte contra la salut pública

En arribar, els agents van identificar l'individu, un home de 41 anys i de nacionalitat siriana, que va reconèixer que "la ronyonera i les substàncies estupefaents eren seves", asseguren des del Cos Nacional de Policia. També afegeixen que en aquell moment es va procedir a la detenció de l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.