Un home de 44 ha mort la matinada d’aquest diumenge en un xoc frontal amb un cotxe a Sant Pere de Ribes (Garraf), elevant a onze les víctimes mortals d’accident de trànsit a les carreteres catalanes des de l’inici de l’any. Els dos ocupants del vehicle han sortit il·lesos, però els serveis d’emergència no han pogut fer res per reanimar el motorista.

L’avís s’ha donat poc abans de dos quarts de dues d’aquesta matinada. L’accident s’ha produït al punt quilomètric 25.5 de la carretera C-32, direcció Tarragona. Fins allí s’han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El motorista, veí de Tarragona,  no ha pogut ser reanimat i ha mort en l’escena del sinistre. Les altres dues persones implicades no han resultat ferides. La policia catalana està investigant les circumstàncies que han pogut provocar aquest accident.

Accident mortal a Sabadell

El passat divendres 13 de gener un home de 37 anys i una nena de 13 morien en un accident a la carretera de Bellaterra (Vallès Occidental) a l’altura de l’Aeroport de Sabadell. En el sinistre s’han vist involucrats un cotxe i una furgoneta que, per raons que s’estan investigant, han xocat frontalment. Les víctimes són el conductor del cotxe i la nena que anava de copilot a la furgoneta. El pare de la menor, de 42 anys, ha estat ingressat en l’Hospital Parc Taulí en estat greu.

El Servei Català de Trànsit posa a disposició dels familiars i víctimes d’accidents el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT). Aquest servei està disponible els 365 dies de l’any i ofereix orientació i informació sobre els tràmits després d’un sinistre, així com diversos recursos per rebre informació, conèixer la legislació vigent a les carreteres i per poder accedir al suport psicològic pertinent.