Dissabte tràgic a la carretera. Un noi de només de 18 anys ha mort en xocar contra un cotxe a la carretera a la GIV-6612, la carretera de Penedes a Romanyà de la Selva. Quan faltaven pocs minuts per dos quarts de vuit del vespre, i per causes que encara s’estan investigant, la motocicleta que conduïa el jove ha impactat contra un cotxe. Segons detalla el Servei Català del Trànsit, a conseqüència del sinistre, ha mort el conductor del ciclomotor. Es tracta d'un home, J. R. T., de 18 anys i veí de Llagostera. Amb aquesta víctima, ja són 124 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats i el servei de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Atropellament mortal a Barcelona

Aquest dissabte també va morir, de matinada, una altra persona. Un home va ser atropellat mortalment per un taxista a la Gran Via de Barcelona. Per causes que encara tampoc s’han pogut aclarir, l’home, que vivia al carrer, va creuar un dels carrils secundaris d’aquesta artèria de la ciutat i el taxista no el va veure. Fins i tot, el va arrossegar un tram de carrer, fins que va detectar que l’havia atropellat. 

El conductor del taxi va donar negatiu en les proves d’alcohol i drogues. La Guàrdia Urbana de Barcelona s’ha fet càrrec de les investigacions per poder aclarir aquest fet.

Dissabte complicat

A més, aquest dissabte també ha estat mogut a la carretera a la tarda l'entrada a Barcelona amb cues quilomètriques a la C-58 i la C-33. S’han registrat aturades de fins a 9 quilòmetres a la C-33 des de la Llagosta i uns 5,5 quilòmetres de retencions a la C-58 des de Ripollet, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). Per descongestionar el trànsit a la mateixa C-58, el bus VAO es va haver d’obrir d'entrada a Barcelona per a tots els vehicles, excepte camions de més de 7,5 tones. En paral·lel, a la Ronda Litoral (B-10) també es van registrar cues entre Guipúscoa i la sortida 30 de Bon Pastor.