L''influencer' Ashleigh Carter està molt activa a les seves xarxes socials, sobretot a TikTok. En les seves publicacions hi ha trucs de bellesa, opinions sobre botigues de roba i restaurants i també fa reflexions. El seu objectiu és mostrar el seu dia als seus seguidors, ser el més natural possible. Amb aquest propòsit, va decidir mostrar com és la seva rutina d'un dia qualsevol: despertar-se, anar a la feina, gimnàs... En definitiva, allò que fa tothom. El dia d'Ashleigh va començar bé, però el seu final no era l'esperat: la van acomiadar. El vídeo de la seva rutina s'ha tornat viral a les xarxes socials i ja suma gairebé 600.000 visualitzacions i 82.000 'm'agrada'.

Així és, o almenys era, la rutina de la tiktoker

Carter és escriptora, viu a Brooklyn (Nova York) i va explicar que treballava en l'empresa de mitjans digitals Barstool Sports redactant i editant una newsletter. En el vídeo, titulat 'Un dia en la vida: la noia que acaba de ser destituïda de la seva feina', la usuària @ashweecarter a TikTok explica en 'veu en off' tots els passos que fa al matí: com es pentina o com mostra el look que ha escollit davant del mirall. Després, surt de casa, agafa el tren i camina per la "ciutat dels somnis i, de vegades, de desesperança", explica.

Una vegada a l'oficina, mostra el seu ordinador, "que no tornaré a veure mai més", comenta amb humor. "Ara prendré un cafè, ignorant el que anava a passar", remata, alhora que mostra una de les sales de l'empresa. El següent fragment del vídeo apareix al carrer, ja acomiadada. "Aquí surto plorant perquè m'he quedat sense feina", indica. Malgrat prendre-s'ho a posteriori amb humor, la seva cara és un autèntic poema. Finalment, es grava a l'entrada de casa seva.

Després de gravar i editar el vídeo, la noia ha afegit un adjectiu més en la seva biografia de TikTok: "Escriptora + estúpida", perquè admet que es va sentir així gravant la seva rutina sense saber el fatal desenllaç que l'esperava a l'oficina. Només volia mostrar com era una jornada", admet.

Mostra la seva rutina de treball a TikTok i s'assabenta que l'han acomiadat mentre grava I Imatges: Tiktok @ashweecarter

Suport i humor a les xarxes socials

La tiktoker va decidir publicar el vídeo per no perdre l'humor. En el seu missatge va posar: "Sempre vaig dir que m'agradaven les sorpreses". I quina sorpresa. Arran de la publicació del vídeo, milers d'usuaris de l'aplicació van començar a seguir-la i a mostrar-li el seu suport amb missatges positius. "Estranyaré la teva newsletter", va expressar un usuari, que pel que sembla era un lector d'aquest.

A causa de tot l'enrenou que la publicació va generar, Ashleigh va haver d'aclarir els motius del seu acomiadament: "Gràcies per tots els comentaris agradables. Em van fer fora per motius econòmics, res escandalós. Els mitjans de comunicació són un negoci dur", va aclarir ella hores després. Carter es recupera del cop com sol fer: explicant el seu dia a dia, ara com a persona aturada. En publicacions posteriors explica com mata el temps, com fa rentadores i com s'entreté rentant-se les dents perquè té "tot el temps del món", diu. Si tots ens prenguéssim així els acomiadaments, un altre gall cantaria.