Agents dels Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home que ha aparegut aquest divendres a la tarda surant en una bassa al Mas del Gel, dins el terme municipal d'Alguaire, al Segrià. Els serveis d'emergències han rebut l'avís de la troballa poc abans de les sis de la tarda i, ràpidament, s'han activat efectius de la Unitat d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra i efectius dels Bombers de la Generalitat. D'aquests últims, també hi ha membres de l'equip de submarinistes del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) per si fos necessari fer alguna immersió a la bassa on ha aparegut el cadàver per trobar alguna pista que pugui ajudar en la investigació.

No s'han trobat indicis que indiquin una mort criminal

Els primers indicis que han recollit els investigadors dels Mossos desplaçats fins a la bassa apunten cap a una mort per suïcidi o per una caiguda accidental a l'aigua. De moment, no s'ha trobat cap indici que apunti que podria tractar-se d'una mort criminal. Després de l'aixecament del cadàver, el cos de la víctima ha estat traslladat a l'anatòmic forense per tal que se li practiqui l'autòpsia i determini les causes de la mort. També quan s'ha produït exactament i si l'home havia consumit algun tipus de substància. Ara mateix, el principal objectiu de la policia catalana és determinar qui era l'home i què hi feia al Mas del Gel.

El lloc on s'ha trobat el cadàver està enmig de camps i allunyat de qualsevol nucli habitat de població, únicament amb petites masies i granges aïllades les unes de les altres.  També està molt a prop de l'Aeroport de Lleida-Alguaire. S'està fent una inspecció ocular del lloc dels fets per veure si es poden recollir proves que ajudin a esclarir que ha passat i com va anar l'home a parar fins aquest punt del Segrià. La investigació per part dels Mossos d'Esquadra continua oberta.