Els Mossos d’Esquadra ja han identificat a tres dels joves que aquest cap de setmana van protagonitzar els aldarulls que van acabar amb greus destrosses al centre de Molins de Rei, al Baix Llobregat. Després d’un concert de festa major els esvalotadors van iniciar un enfrontament amb la policia i més tard van iniciar saquejos i destrosses a un concessionari, a una botiga de telefonia mòbil i a altres establiments. Es van provocar incendis i es van fer llançaments contra les furgonetes antiavalots, que es van haver de desplegar d’urgència després de l’inici dels incidents. També es va fer malbé la lluna posterior d’un cotxe de la policia del municipi. 

 

Gràcies a les gravacions que els mateixos esvalotadors van penjar a les xarxes socials i a les càmeres de seguretat dels locals que van ser assaltats, els Mossos d’Esquadra aquest matí de dilluns ja han pogut identificar a tres persones, tres joves, com els autors dels atacs. La policia seguirà visualitzant les imatges i es preveu que més dels joves puguin ser detinguts. 

Joves amb antecedents i de fora de Molins de Rei

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els tres identificats, que seran detinguts quan siguin localitzats, són joves, amb antecedents, i amb nacionalitat espanyola. A més, segons fonts properes a la investigació, els tres primers identificats no són veïns de Molins de Rei i tampoc formen part de cap grup organitzat. 

 

La policia assegura que els tres estaven a la zona de la festa major i, pensant-se que hi havia impunitat, van participar en les destrosses contra comerços i també en els atacs a la policia. Seran detinguts imputats pels delictes de desordres públics i danys, segons ha pogut saber ElCaso.cat. La investigació segueix en marxa i durant els dies que venen seran identificats més persones, tots joves, alguns d’ells estrangers, en els atacs de Molins de Rei.

Molins de Rei
Un dels cotxes de la policia de Molins, amb danys