Busquen la Priscila, una noia de 24 anys desapareguda fa gairebé una setmana a Roses, Alt Empordà.

Busquen la Priscila, una jove desapareguda a Roses

El rastre de la Priscila es va perdre el passat 29 d'abril a Roses, a l'Alt Empordà, on vivia. Ara, després de dies sense saber d'ella, els Mossos d'Esquadra alerten de la seva desaparició i fan una crida a la col·laboració ciutadana per trobar-la.

La noia té 24 anys, és de complexió normal i fa 1,65 metres. Té els ulls marrons i els cabells llargs i negres. L'últim cop que va ser vista portava una jaqueta negra, una altra jaqueta grisa amb caputxa, pantalons negres i sabates negres.

Priscila desaparecida / Mossos d'Esquadra

Busquen la Priscila, una noia de 24 anys desapareguda a Roses el passat 29 d'abril / Mossos d'Esquadra

Va ser el seu marit qui va donar la veu d'alarma, denunciant la seva desaparició a la comissaria de Mossos d'Esquadra de la localitat gironina de Roses.

Mentre els Mossos de Girona es fan a càrrec de la investigació d'aquest cas, a Tenerife un cas de desaparició ha deixat amb el cor encongit tota la població de l'illa.

Segueixen buscant l'Anna i l'Olivia, segrestades pel pare a Tenerife

El passat dimecres van saltar totes les alarmes quan dues nenes, d'un i sis anys, l'Anna i l'Olivia, van ser segrestades pel seu pare, Tomás Gimeno, que va dir a la mare per telèfon que no les tornaria a veure.

Un ampli dispositiu de cerca porta des de llavors buscant els tres desapareguts per totes les illes canàries, sense rastre.

Anna y Olivia desaparecidas / SOS Desaparecidos

L'Anna i l'Olivia van ser segrestades pel seu pare, Tomás Gimeno, el passat dimarts i una ordre internacional les busca per tot arreu / SOS Desaparecidos 

Es tracta judicialment com un segrest parental i la desaparició es considera d'alt risc atès que les nenes són molt petites i que les últimes pistes les situen mar endins.

De fet, les càmeres de seguretat del port de la Marina de Tenerife va gravar com la nit de dimarts el Tomás salpava sol en un petit vaixell de la seva propietat, no apte per circular a les fosques. 

Vaixell i cadireta a la deriva, restes de sang

Abans d'això, va treure una gran quantitat de diners en efectiu i va fer diversos viatges al moll per carregar bosses i maletes dins l'embarcació. Però mai es va veure les nenes als vídeos.

En plena matinada els amics i alguns familiars del segrestador van rebre un missatge seu, en què s'acomiadava.

Dies després un regalim de pistes arribava a la zona del Puertito de Güímar, on va aparèixer el vaixell buit i a la deriva i on després van trobar surant al mar la cadireta de bebè de l'Anna, la petita.

Escorcolls a la casa de Tomás Gimeno i cerca internacional

L'anàlisi de la barca, on hi havia sang, encara s'està portant a terme mentre la Guardia Civil escorcolla la finca del Tomás a Igueste de Candelaria, on els veïns el van titllar de violent i van explicar que "havia donat problemes des de jove".

Anna Olivia Tomás desaparecidos Tenerife / EFE

La Guàrdia Civil analitza el vaixell del pare que va segrestar les nenes a Tenerife, on han trobat restes de sang que encara no se sap de qui és / EFE

S'ha dictaminat una ordre internacional de cerca per aquest cas tan angoixós, que no descarta cap hipòtesi: des de l'assassinat de les nenes en mans del pare fins a una fuga a través d'Àfrica, els cossos policials estudien totes les vies.