Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Santa Coloma de Gramenet per haver atacat violentament el seu pare amb una arma blanca i haver-lo apunyalat cinc vegades amb intenció de posar fi a la seva vida. Els fets han succeït aquest dilluns 2 de gener al carrer Santa Anna, en ple centre de la ciutat, en circumstàncies que encara s'estan investigant.

La policia va rebre l’avís que havia ocorregut un apunyalament a dos quarts de nou del vespre. En personar-se al lloc de l’incident van trobar la víctima amb diverses ferides, algunes d’elles en zones vitals, així com al presumpte agressor. Els agents van procedir a identificar i detenir l’home, acusat d’un delicte de temptativa d’homicidi. El ferit ha estat traslladat a un centre mèdic, on ha ingressat en estat greu, i els Mossos han obert una investigació per tractar d’esclarir els fets.

Un jove de 28 anys, apunyalat a Balaguer

Un veí de Balaguer (la Noguera), de 28 anys, ha estat apunyalat a la sortida d’un pub de la ciutat la matinada d’aquest dissabte, segons ha avançat La Mañana. La víctima va rebre tres ganivetades al tòrax, una al pit i una altra al coll, i es troba ingressat en l’Hospital Arnau de Vilanova en estat greu, tot i que no es tem per la seva vida.

Segons fonts policials, l’incident ha succeït en el context d’una baralla al Passeig de l’Estació durant la qual també va resultar ferida una altra persona que acompanyava la víctima. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esbrinar el motiu de la baralla i per identificar i detenir el presumpte autor de l’agressió, que estaria acusat d’un delicte de temptativa d’homicidi.

No és la primera vegada que ocorre un apunyalament al Passeig de l’Estació. El passat 13 de novembre la Guàrdia Urbana va detenir un home per provocar un profund tall a una altra persona en la cama durant una baralla que va tenir lloc a les portes del pavelló firal.