Els Mossos d’Esquadra busquen un home que, presumptament, ha matat el seu germà aquesta matinada en una caseta de camp de Santa Oliva, al Baix Penedès, al camí del Cementiri. Es tracta d'una zona apartada, on vivia l'home, que es dedica al camp, i estava instal·lat en una caseta, a tocar d'uns hivernacles, a l'entorn del Monestir de Santa Oliva.

De matinada, al voltant de dos quarts de sis, un home ha trucat al 112 assegurant que el seu cunyat estava inconscient i que tenia ferides d’arma blanca. Quan els tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han arribat al lloc, han confirmat que estava mort i que tot semblava indicar que havia mort a causa de les ferides d’arma blanca. Les proves forenses hauran de confirmar si feia hores que estava mort o si feia poca estona que havia rebut les ganivetades mortals.

El cunyat ha trobat el cadàver

El mateix cunyat ha explicat als Mossos que l’autor dels fets podria ser el germà de la víctima amb qui mantenien una relació personal complicada. L'home mort té un home d’uns 40 anys i és de nacionalitat marroquina.

Els Mossos de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió del Camp de Tarragona han obert una investigació per aclarir els fets i poder localitzar l’home per poder-lo detenir, si es confirma que té relació amb el crim. La víctima i el presumpte agressor eren coneguts en aquest poble del Baix Penedès, que tot i que vivien apartats, a tocar del camp on treballaven, sí que feien vida al poble, han detallat alguns veïns a ElCaso.cat.

Un home va matar el seu sogre a Mollerussa

Les relacions personals també van ser el detonant de la baralla mortal d'aquest dimecres a la nit a Mollerussa (Pla d'Urgell), on dues famílies gitanes enfrontades van matar un home d'una d'elles a ganivetades. Aquest, a més, seria el sogre d'un dels presumptes assassins​, un jove de 35 anys que ha estat arrestat per la policia catalana juntament amb el seu pare de 62. L'enemistat dels dos clans d'ètnia gitana hauria començat arran d'una relació entre els fills de les dues parts.