Dues persones han mort la passada nit en un accident de tràfic a l’N-260, a l’altura d’Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà). Al voltant de les 21:30 hores dos cotxes van xocar frontalment provocant la mort als dos ocupants d’un d’ells. El conductor de l’altre vehicle ha fugit, però els Mossos d'Esquadra l'han pogut detenir. 

Per causes que encara es desconeixen, els dos vehicles van col·lidir frontalment, i tant el conductor com l’acompanyant frontal d’un dels cotxes implicats van morir. Es tractava d’un home de 54 anys i una dona de 63, tots dos veïns de Figueres. La persona que conduïa l'altre turisme, un holandès de 41 anys, va abandonar l'escena del sinistre després del xoc, però després d'una breu cerca els Mossos l'han pogut localitzar i ha estat detingut acusat d'un delicte contra la seguretat viària. 

Van haver d'excarcerar les víctimes del vehicle

Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les 21:31 hores i es van activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers i cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els bombers van haver de procedir amb l'excarceració de les dues víctimes. La policia va tallar la via en els dos sentits fins a l'1 de la matinada i la circulació es va poder normalitzar.

Més de 140 víctimes de sinistres

Amb aquestes dues persones, el nombre de víctimes mortals d’accidents de tràfic ha pujat fins a 141, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). Aquest dissabte va perdre la vida un motorista de 22 anys a Ger (Cerdanya) després de ser envestit per una furgoneta que havia fet un mal gir. Un altre motorista, en aquest cas un home de 61 anys va perdre la vida a un accident a Ulldemolins (Priorat) aquest diumenge. El dilluns a la C-32, a l’altura de Sant Vicenç de Montalt (Maresme), es va produir un accident entre un cotxe i un camió que va resultar en la mort d’un home de 30 anys, conductor i únic ocupant del cotxe sinistrat.