Un motorista de 22 anys ha mort aquest dissabte en un accident de trànsit a l’N-260, al seu pas per la localitat de Ger, a la Cerdanya. El motorista ha estat envestit per una furgoneta al punt quilomètric 187,4 de la carretera, en sentit Puigcerdà. Arran de la col·lisió, el jove motorista ha mort. Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor de la furgoneta per un presumpte delicte d’homicidi per imprudència greu.

El sinistre ha tingut lloc al voltant de dos quarts de cinc de la tarda i s’hi han desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra. No han pogut fer res per salvar la vida del motorista, veí de Barcelona. L’incident ha obligat a tallar completament la carretera en els dos sentits de la marxa fins a les 18.14 hores.

Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor de la furgoneta com a presumpte autor d'un homicidi per imprudència greu. Es tracta d’un altre noi jove de 23 anys que hauria fet un gir imprudent cap a l’esquerra i hauria xocat amb la motocicleta que circulava per la mateixa via, segons creuen des de la policia catalana. El detingut, de nacionalitat estrangera, té permís de circulació per al seu país, però no per circular per l’estat espanyol.

Segon accident mortal a la província de Girona en menys de 24 hores

L’accident mortal d’aquest dissabte a Ger se suma al que aquest divendres a la tarda es va produir a Vall-llobrega, a l’Alt Empordà. Una dona de 45 anys, veïna de Calonge, va perdre la vida a la carretera GI-8544 després que el cotxe en el qual anava de passatgera xoqués frontalment contra un altre vehicle. En el sinistre també van resultar ferides dues persones més amb pronòstic menys greu que van ser traslladades a l’Hospital Josep Trueta de Girona.