Un jove de 26 anys a presó per conduir drogat, en direcció contrària, sense carnet i a 160 km/h pel centre de Lleida.

Fuig d'un control policial a Lleida

Els fets van passar diumenge cap a les 19:00 i tot va començar quan uns policies van intentar parar un cotxe en un control al carrer Camp de Mart. No obstant això, el conductor, en comptes de fer cas a les indicacions dels agents, va fugir a tota velocitat.

A 160 km/ pel centre de Lleida

El conductor, intentant fugir de la policia, va circular en direcció contrària i, a més, a causa de la seva conducció temerària, va provocar un accident de trànsit a la carretera N-240. Va circular a més de 160 km/h pel centre de Lleida: no tenia, ni havia tingut mai, carnet de conduir i, a més, circulava sota els efectes de les drogues.

Jove de 26 anys d'Aitona

Després de l'accident, va baixar del vehicle i va intentar fugir corrent, però els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida el van enxampar i el van detenir. El detingut és un jove de 26 anys i veí d'Aitona, un petit poble a prop de Lleida.

A presó per un delicte de conducció temerària

La jutgessa de guàrdia dels jutjats de Lleida ha decretat el seu ingrés a presó sense fiança, ja que se l'acusa d'un delicte de conducció temerària, ja que anava drogat i no tenia carnet de conduir. La investigació continua oberta.

A 182 km/h a les Borges Blanques

Malauradament, no és la primera vegada que enxampen un conductor circulant a una velocitat d'escàndol i, de fet, fa menys d'una setmana, a la carretera N-240, la mateixa que on s'ha produït l'accident, van enxampar un noi de 24 anys conduint a 182 km/h en un tram limitat a 92 km/h a l'altura de les Borges Blanques (Garrigues).