Un incendi en un pis d’estudiants de Huelva ha deixat tres morts i set ferits el matí d’aquest dimarts. Les víctimes són dues dones i un home d’entre 20 i 21 anys que havien quedat atrapades a l’interior de l’immoble. El foc s’ha originat a la primera planta d’un edifici situat al carrer Villanueva de Castillejos d’aquesta ciutat andalusa, en torn de tres quarts de vuit del matí.

L’incendi s’ha originat en un pis d’estudiants

Segons ha informat l’agència EFE, el foc s’ha originat a l’interior d’un immoble on vivien estudiants d’entre 20 i 21 anys. Al moment de l’incendi hi havia una desena de persones al pis, set de les quals han pogut escapar abans que arribessin els serveis d’emergència, però han hagut de ser atesos pels sanitaris per inhalació de fum i cremades lleus.

Al voltant de les 7:45 del matí uns veïns del barri d'Isla Chica han trucat al telèfon d'emergències 112 per informar d'un incendi en un bloc de pisos proper, informant també que a l'interior del pis semblava que hi havia persones atrapades. Efectius de la Policia Nacional, dels Bombers i dels serveis sanitaris s'han desplaçat fins a l'escenari de l'incident, on van trobar set persones ja al carrer, els qui van confirmar que els tres joves morts no havien pogut sortir a temps

Un braser, l'origen de l'incendi 

Les tres víctimes van ser rescatades pels bombers i traslladades en estat crític a l'Hospital Juan Ramón Jiménez, on han acabat morint a causa de les seves ferides. Els agents han procedit amb el desallotjament total de l'edifici i han requerit a l'escena un tècnic municipal que ha comprovat que l'edifici no patia danys estructurals. Segons les investigacions, tot sembla indicar que l'origen del foc ha estat un braser col·locat en el saló de l'habitatge. 

La tarda d’aquest dilluns un incendi en un pis de Sevilla ha deixat vuit ferits, entre ells quatre menors. Entre els ferits es troba una família amb dos fills de tres i set anys, els quals han hagut de ser atesos per inhalació de fum. El pare, a més, s’havia trencat les cames en haver saltat pel balcó en un intent per fugir de les flames, després d’haver posat els fills fora de perill en un pati interior amb l’ajuda d’alguns veïns.