Un tràgic accident d’avioneta a Múrcia ha acabat amb dues víctimes mortals. El fatal sinistre ha tingut lloc quan passaven pocs minuts de les cinc de la tarda i l’aeronau acabava d’enlairar-se de l’aeròdrom Los Garranchos. Només havien recorregut uns 500 metres, prop de la carretera RM-1, quan l’avioneta ha fet un viratge, ha perdut el control i s'ha estavellat. De moment, es desconeixen les causes que han provocat l’accident mentre estava fent acrobàcies.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat efectius dels Bombers del Consorci de Servei d’Extinció d’Incendis i Salvament de la Regió de Múrcia CEIS, dels Bombers del Servei d’Extinció d’Incendis i Salvament de l’Ajuntament de Cartagena, agents de la Policia Local, ambulàncies del 061 Regió de Múrcia i agents de Protecció Civil de Cartagena. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets.

Les dues víctimes eren pilots experts

Una de les víctimes mortals és Adolfo Baños, un sotsoficial de l’Exèrcit de l’Aire de 54 anys destinat a Alemanya que feia d’instructor de vol a l’aeròdrom de Los Garranchos, d’on s’havia enlairat l’aeronau. L’altra víctima és Hugo López, un enginyer de 47 anys que també era instructor d’ultralleugers al mateix aeròdrom i pertanyia a la Patrulla Garra, de l’Aeroclub del Mar Menor.

En el moment del sinistre mortal, no estaven fent cap entrenament oficial, sinó que es tractava d’un vol recreatiu amb una avioneta privada. Els dos cadàvers han quedat completament calcinats a causa de l’incendi que ha provocat el tràgic accident. El president de la Regió de Múrcia, Fernando López Miras, ha lamentat la tragèdia i ha enviat un missatge a través de les seves xarxes socials enviant el seu condol als familiars i amics de les víctimes i a l’Acadèmia General de l’Aire de Sant Javier.