Els serveis d'emergència han trobat el cos sense vida del jove de 15 anys desaparegut al riu Ebre al seu pas per Miravet. El noi participava en unes activitats de lleure amb els companys de curs de l'institut Agustí Serra i Fontanet de Sabadell. Quan es recollien les embarcacions de caiac utilitzades, el jove s'ha tret l'armilla salvavides, s'ha tirat a l'aigua i ha desaparegut.

 

Vint dotacions per trobar el menor

Un dels seus companys ha donat l'alerta. Els treballadors de l'empresa de lloguer dels caiacs l'han buscat a l'aigua sense èxit. Després han avisat els serveis d'emergència i un operatiu de vint dotacions dels bombers i tretze de Mossos, dos helicòpters i sis embarcacions ha participat en la recerca, que ha conclòs desafortunada amb la troballa del menor sense vida. 

Recerca del jove desaparegut al riu Ebre a l'alçada de Miravet / ACN

Recerca del jove desaparegut al riu Ebre a l'alçada de Miravet / ACN

El grup el formaven 116 estudiants, d'entre catorze i quinze anys, de l'Institut Agustí Serra i Fontanet de Sabadell que aquesta setmana feien una estada a la Ribera d'Ebre. Van arribar dimarts i la tornada estava programada per aquest divendres. 

Corrents i remolins perillosos

El noi desaparegut no ha estat l'únic que, un cop finalitzada la sortida que s'havia iniciat pocs quilòmetres riu amunt a Benissanet, han deixat els caiacs, les pales i les armilles salvavides per capbussar-se a l'Ebre davant de la platja de l'Arenal. Un d'ells ha avisat que el seu company havia entrat a l'aigua però no n'havia sortit i, posteriorment, s'ha alertat al telèfon d'emergències. 

@bombers

@bombers

Segons ha apuntat l'alcalde de Miravet, Antoni Llambrich, es tracta d'un punt que, malgrat l'actual baix cabal, pot resultar perillós pels corrents i remolins que es generen pocs metres aigües avall. El consistori ha habilitat una sala annexa on els companys i professors del noi desaparegut són atesos per psicòlegs del SEM.