La Leah era una dona de 65 anys que ha mort de la manera més agònica possible: un os s'ha colat a la seva tenda d'acampada i l'ha atacat sense pietat per menjar-se-la. La investigació per saber què va passar en el càmping ha estat molt complicada i, un any més tard, ja saben què va passar, quin va ser el detonant de l'atac mortal, que ha causat gran commoció a Montana, que és on va passar la tragèdia.

El tràgic accident va passar el 6 de juliol del 2021 a Ovando, un petit poble rural de Montana, als Estats Units. La víctima es deia Leah Davis Lokan, tenia 65 anys i estava passant uns dies de desconnexió en un càmping i, el que havien de ser uns dies de diversió a la naturalesa, es va acabar convertint en el seu pitjor infern.

Estava descansant quan, de cop i volta, un os va apropar-se cap on estava ella buscant menjar. En aquesta ocasió, no la va atacar i va marxar al cap de poca estona. De fet, ella mateixa va fer una foto on es podia veure el perillós animal demanant-li menjar.

Un os la va atacar mortalment en un càmping dels Estats Units

El que no imaginava la Leah era que, al cap de 60 minuts, aquest perillós os tornaria cap a la seva tenda d'acampada i que l'atacaria brutalment fins a matar-la. Com que al poble on va passar la tragèdia és habitual veure ossos, és habitual que les persones portin un esprai per espantar-los.

Quan els clients del càmping van veure l'atac, el van intentar espantar amb aquest esprai i va acabar fugint. No obstant això, malauradament, no van poder fer res per salvar la vida de la Leah, que va morir per culpa de les mossegades de l'animal.

Leah ataque oso / Archivo
Leah Lokan era una dona de 65 anys que va morir en ser brutalment atacada per un os en un càmping / Arxiu

La dona de 65 anys va morir brutalment atacada al càmping

La Policia va obrir una investigació per esbrinar les causes l'atac i si es podria haver evitat. Després de revisar les càmeres i escoltar els testimonis, van poder comprovar que la dona de 65 anys li va donar menjar a l'os abans que fos brutalment atacada

La nit que va morir, la seva germana li va oferir de dormir amb ella a l'hotel, però va preferir quedar-se al càmping, sense imaginar res del que li passaria més tard. Aquest mes de juliol s'ha publicat un informe on s'explica detalladament què va passar aquell 6 de juliol de l'any passat.

El mateix os que la va matar també va atacar un granger dies després

L'os que va matar a la Leah, tres dies després, també va atacar un granger quan el van enxampar al seu galliner. L'home, espantat, el va matar i, després de fer-li les proves d'ADN, van poder comprovar que era el mateix animal que havia atacat mortalment a la Leah.