Un home de 30 anys ha mort aquest dissabte, després de tenir un accident de busseig, a la platja de Punta Galera, al municipi de Sant Antoni, a Eivissa.

Accident mortal a Eivissa

L'home ha estat trobat a l'aigua en parada cardiorespiratòria, segons informa el SAMU 061, i ha estat traslladat a la platja, on sanitaris han iniciat maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica.

També han acudit al lloc dues ambulàncies, una de suport vital bàsic i una altra de suport vital avançat i els sanitaris han practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada, però no han aconseguit salvar el bussejador. Han confirmat la seva mort in situ.

Mor un motorista de 22 anys en un accident a Barcelona

Mor un jove de 22 anys en un accident de trànsit a Barcelona: estava conduint una moto i ha caigut a l'entrada de la Ronda de Dalt.

Els fets han passat aquest dissabte al matí, a les 04:30 a l'entrada número 5 de la Ronda de Dalt de Barcelona en Sentit Besòs, segons informa l'ajuntament de la capital catalana.

Per causes que encara s'estan investigant, un noi de 22 anys ha mort en caure de la seva motocicleta i la Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona s'ha fet càrrec de la investigació de l'accident.

"El consistori lamenta la seva mort, trasllada el seu condol a la família i amics i consolida el seu compromís per continuar treballant per reduir a les víctimes en els sinistres de trànsit", expliquen des de l'ajuntament de Barcelona.