Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió la matinada de divendres a dissabte que ha acabat amb la mort d'un home a Vic. Els fets es van registrar a la nit quan, per causes que encara es desconeixen, quatre persones van atacar amb un pal de fusta la víctima, al carrer del Bisbe Strauch de Vic, la capital d'Osona. Quan els Mossos d'Esquadra van arribar a la zona, alertats pels veïns, es van trobar un toll de sang i un pal de fusta de més d'un metre i de deu centímetres de diàmetre. A més, un home amb una ferida oberta al cap, que perdia molta sang, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Tot i la insistència dels mateixos agents dels Mossos i dels tècnics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de ser atès, la víctima no va voler rebre assistència mèdica. Tenia la ferida al cap, cops a la cara i una ferida a l'ull esquerre. Segons ha detallat el germà de l'home ferit, quatre joves africans havien colpejat la víctima amb el pal de fusta que han pogut recuperar els Mossos, tot i que no han aclarit què ho ha motivat.

Tot i que no va voler ser atès i va marxar cap a casa seva, al voltant de les onze de la nit d'aquest dissabte, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, els Mossos han estat requerits al domicili de la víctima, que estava molt malferida. L'home finalment ha estat traslladat a l'hospital de Vic, molt greu. L'home ha entrat en una fase crítica i ha hagut de ser traslladat a l'hospital Clínic de Barcelona, on ha acabat morint.

Pendents d’identificar els quatre agressors

La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets. Ara mateix no hi ha detinguts. Arran de les declaracions de la víctima i dels testimonis, la policia disposa d’una descripció de les quatre persones que han agredit la víctima. Abans de ser requerits pels fets, una patrulla dels Mossos d’Esquadra ha vist quatre joves africans en un caixer del mateix carrer, i se sospita que són els mateixos que han agredit a l’home marroquí que ha mort a l’hospital Clínic de Barcelona.

Els investigadors de la policia catalana, que s’han fet càrrec del cas, investigat com un homicidi, estan a l’espera de les imatges de les càmeres de seguretat de l’oficina bancària del carrer del Bisbe Strauch per tal de poder identificar els quatre agressors. La investigació es troba en una fase inicial i la policia catalana encara no ha volgut explicar què pot haver motivat l'enfrontament entre els quatre joves africans i la víctima en aquest carrer per sota del riu Mèder de la capital osonenca. 

El segon crim del cap de setmana

La mort d'un home a Vic és el segon crim que té lloc aquest cap de setmana a Catalunya. Aquest dissabte al vespre, un home ha mort en una baralla entre grups de persones llatinoamericanes en un bar de Terrassa. L'enfrontament es va originar perquè les dues bandes es volien asseure a la mateixa taula. Dels crits es va passar a la violència física i els treballadors del local els van acabar fent fora. Ja al carrer, els membres dels dos grups es van començar a barallar amb armes blanques, deixant un mort i cinc persones han resultat ferides de caràcter més lleu.