La Policia Local de València ha detingut un home per agredir un dels seus companys de pis a cops de martell. Està acusat d’un presumpte delicte de lesions. Els fets han tingut lloc arran d’una queixa veïnal perquè l’agressor pixava al replà de la porteria de l’edifici. El ferit ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari en estat crític, amb diverses ferides molt greus al cap. L'agressor va fugir, però va poder ser arrestat poc després quan tornava al seu domicili.

Agredeix amb un martell el seu company de pis

L’incident va tenir lloc el passat dimarts, 24 de gener, a dos quarts de set del matí en un pis del carrer Fray Juan Monzí de la capital valenciana. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local de València i efectius sanitaris. En arribar-hi, van trobar una persona que havia estat brutalment agredida. El presumpte agressor, el seu company de pis, havia fugit de l’habitatge abans de l’arribada de la presència policial.

La víctima va haver de ser traslladada en ambulància a l’hospital La Fe, on va ingressar en estat crític. Presenta nombroses ferides de gravetat a l’ull i la pelvis. Segons van poder descobrir els investigadors, hauria estat colpejat amb un martell, que els agents van intervenir. L’origen de l’agressió hauria estat recriminar a l’agressor que pixés al replà comunitari. Els veïns no han volgut donar detalls dels fets per por a possibles represàlies per part de l’agressor.

Si van informar els agents que l’home havia fugit després de l’agressió, però que havia de tornar a l’immoble a recollir les seves pertinences. Es va muntar un dispositiu policial a la zona i, des del terrat de l’edifici, se’l va veure entrant en un dels patis i despenjant-se fins a entrar pel pati posterior del seu habitatge. Allà els policies l’estaven esperant i el van acabar detenint per un presumpte delicte de lesions.