Dues turistes alemanyes de 23 i 25 anys que es banyaven en aigües de Cala Mandia, al municipi mallorquí de Manacor, han mort ofegades aquesta matinada mentre nedaven enmig d'un fort onatge. Segons el Diario de Mallorca les mortes eren germanes.

Ofegament mortal en Cala Mandia

Segons han informat el servei d'emergències sanitàries 061 i la Policia Nacional, els fets han tingut lloc cap a les 2.30 hores a Cala Mandia. Sis turistes de nacionalitat alemanya s'han llançat a l'aigua malgrat el mal estat de la mar.

Quatre de les joves han aconseguit sortir de l'aigua amb ajuda d'un home que les acompanyava, però les altres dues no han pogut ser rescatades en primera instància.

Una d'aquestes joves, la de 25 anys, ha estat rescatada en parada cardiorespiratòria i les maniobres de reanimació practicades, primer per agents de la Policia Local de Manacor i posteriorment per sanitaris desplaçats a la cala, han aconseguit que recuperés les seves constants vitals. Després ha estat traslladada d'urgència a l'hospital Son Espases de Palma i ha ingressat en estat crític, però fonts hospitalàries han informat de la seva mort entorn de les 10:45 hores.

L'altra víctima, de 23 anys, ha mort al lloc dels fets.

El misteri del cadàver calcinat a Madrid: dits i dents arrencades

El cadàver trobat aquest diumenge en un petit incendi en un descampat del madrileny districte de Vallecas tenia totes les dents arrencades, a més de tots els dits tallats. Els presumptes assassins van mutilar la víctima per a així impedir la seva identificació, que està sent lenta i molt complexa.

Policia nacional / Europa Press

Policia Nacional / Europa Press

Fins al moment es desconeix qualsevol dada sobre la identitat i edat de la víctima. També ha transcendit que la zona de la troballa és transitada per toxicòmans i també per persones que practiquen cruissing, sexe a l'aire lliure entre homes desconeguts.