Catalunya ha viscut un dimecres negre a les carreteres en què tres persones han acabat perdent la vida en dos accidents i un atropellament. La primera víctima ha estat J.E.G.C., un home de 67 anys i veí de Tivissa que ha mort en un accident de trànsit a la carretera N-420. Segons han informat el Servei Català de Trànsit, els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de dotze del migdia al punt quilomètric 818,2 de la mencionada via, a l’altura de Móra d’Ebre, a la Ribera d’Ebre. Dos vehicles han xocat frontalment per causes que encara es desconeixen i que s’estan investigant.

A conseqüència de l’impacte, ha mort l’home que anava de copilot en un dels cotxes. També han resultat ferides dues persones. La conductora del mateix vehicle, que ha estat traslladada en helicòpter a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, i el conductor del segon vehicle, que ha estat evacuat a l’Hospital de Móra d’Ebre. Fins al lloc s’hi ha desplaçat quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’accident ha obligat a tallar la via en tots dos sentits de la marxa durant una estona.

Un altre home ha mort atropellat en una carretera a l’Alt Empordà

Poc més d’hora i mitja després, quan passaven pocs minuts de la una del migdia, s’ha produït un altre tràgic succés a la xarxa viaria interurbana de Catalunya. Un home ha mort atropellat per un turisme al punt quilomètric 3 de la carretera GI-150, a l’altura de Llers, a l’Alt Empordà. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM. La víctima és F.X.A.M., de 49 anys i veí de Girona. La policia catalana ha obert una investigació per descobrir les causes de l’atropellament.

Un xoc entre un cotxe i un camió deixa un mort a Tàrrega

Cap a dos quarts de quatre de la tarda, s'ha produït un accident al quilòmetre 7 de la carretera L-310, a l'altura de Tàrrega, a l'Urgell. Un cotxe i un camió han xocat frontalment posant fi a la vida del conductor del turisme. Segons les primeres investigacions, la víctima hauria envaït el carril contrari i hauria xocat amb el camió que circulava en l'altra direcció. Fins al lloc s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, dues patrulles dels Mossos i dues ambulàncies del SEM. El sinistre ha obligat a tallar la carretera des de Tàrrega fins a Plans de Sió (Segarra). Amb aquestes tres víctimes mortals ja són 8 les persones que han mort en accident de trànsit a les carreteres catalanes aquest 2023.