Aquest dimecres comença el judici contra el famós cantant Morad: li demanen dos anys i mig de presó per un intent de robatori amb força en un pis de la zona alta de Barcelona. Presumptament, ho va fer amb un amic seu a plena llum del dia i un veí els va enxampar: va ser llavors quan el van amenaçar de mort.

Morad El Khattouti El Horami, conegut popularment com Morad, és un famós raper de 22 anys de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) que aquest dimecres és jutjat per un intent de robatori el febrer del 2018 al barri del Putxet de Barcelona. Es tracta d'un judici que s'hauria d'haver celebrat el setembre de l'any passat, però es va haver d'ajornar perquè el cantant es va posar malalt.

 "Et mataré fill de puta, t'esperaré aquí fins que surtis"

Segons explica l'acusació, un veí del carrer Homer va enxampar el Morad i un amic intentant entrar a l'edifici amb un tornavís. Els fets van passar cap a les 10:30 del matí i quan l'home va veure els fets, els va començar a fotografiar per tenir proves de l'intent de robatori. Va ser en aquell moment quan, presumptament, els dos lladres el van amenaçar de mort: "Et mataré fill de puta, t'esperaré aquí fins que surtis", va dir un dels dos.

Va ser absolt en un altre judici per fets similars

Caldrà esperar que acabi el judici per saber si, finalment, l'acaben sentenciant per aquests fets o si l'absolen, que és el que va passar en un altre judici per uns fets similars, que eren de la mateixa investigació. Morad va seure al banc dels acusats pels mateixos fets, però el van acabar absolent perquè les càmeres de seguretat no tenien la suficient qualitat per identificar qui estava cometent els robatoris.

Morad

El famós raper Morad podria entrar a presó: li demanen dos anys i mig de presó per un intent de robatori amb força / Instagram el_moraddd

Morad va ser detingut aquest estiu per atemptar contra els agents de l'autoritat

Aquest estiu, el raper també va ser detingut pels Mossos d'Esquadra per atemptar contra els agents l'autoritat. Els fets van passar el 17 de juliol al barri de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat. Els agents es van dirigir fins al lloc dels fets alertats pels veïns, ja que Morad i els seus amics estaven fent molt soroll i s'estaven saltant el toc de queda i va ser llavors quan el van arrestar i va quedar en llibertat amb càrrecs.

L'exparella de Morad, en crida i cerca per apunyalar la seva nòvia

L'exparella de Morad també s'ha vist involucrada en problemes amb la Policia i, de fet, fa uns mesos, els Mossos d'Esquadra van emetre una ordre de crida i cerca, ja que va apunyalar la parella del raper d'aquell moment, una jove de 25 anys i de nacionalitat francesa que va rebre múltiples punyalades per part de l'exnòvia del cantant.