Mor en estranyes circumstàncies la youtuber Mel Thompson als 35 anys, molt coneguda als Estats Units. De moment, no han transcendit les causes de la seva mort, però tot apunta que ha estat per una malaltia molt minoritària.

Mor la youtuber Mel Thompson als 35 anys

Mel Puffin Thompson era una de les youtubers més conegudes del món de la bellesa als Estats Units i, de fet, tres dies abans de la seva mort, va penjar un vídeo al seu canal de YouTube donant consells de maquillatge com era habitual.

Mel Puffin Thompson / Instagram mel.thomp

La Mel Thompson és una youtuber dels Estats Units que ha mort als 35 anys en estranyes circumstàncies / Instagram mel.thomp

El xicot de la Mel penja una foto a Instagram dient que la youtuber ha mort

El dilluns, per sorpresa dels seus seguidors, el seu xicot va penjar un missatge al seu compte d'Instagram dient que la Mel havia mort. "La Mel va morir ahir. Hem perdut una bona persona. Tothom sap el talent que tenia com a artista i amb els seus útils coneixements, però els més propers saben el meravellós que era. Ella hauria fet qualsevol cosa per ajudar qualsevol persona sense pensar-s’ho dues vegades", explica la seva parella a les xarxes socials.

Patia la síndrome d'Ehlers-Danlos

Tothom es fa la mateixa pregunta: com ha mort? De moment, no han transcendit les causes, però tot apunta que ha estat per la síndrome d'Ehlers-Danlos, una malaltia hereditària molt minoritària

Esperança de vida de menys de 40 anys

Aquesta malaltia provoca que, tant les articulacions com la pell siguin extremadament elàstiques, un fet que comporta problemes a la salut, ja que provoca que els vasos sanguinis es danyin amb més facilitat. De fet, segons la Federació Espanyola de Malalties Rares, hi ha diferents tipus d'Ehlers-Danlos i el tipus IV "té una esperança de vida disminuïda i acostuma a morir abans dels 40 anys". No obstant això, es desconeix si Thompson tenia aquesta síndrome en concret.

Mostres de condol a les xarxes socials

La seva mort ha causat gran commoció entre els seus seguidors, que encara no donen crèdit a què ha passat, no han dubtat a mostrar les seves mostres de suport a les xarxes socials.

Una candidata a Miss Univers mor d'aquesta malaltia a Anglaterra

No és la primera vegada que una persona famosa mor a causa d'aquesta malaltia, de fet, fa uns mesos, una candidata a Miss Univers d'Anglaterra va morir als 20 anys en les mateixes circumstàncies. Saarah Ahmed. Després d'anys lluitant contra la síndrome d'Ehlers-Danlos, que només la pateixen 15 persones en tot el Regne Unit, la jove va acabar morint el dimarts, fet que ha causat gran commoció a tothom. De fet, el somni de la model era guanyar el concurs de Miss Univers d'aquest any i aconseguir conscienciar a tothom sobre aquesta malaltia.