Mor el tiktoker Anthony Barajas per un tiroteig mentre veia amb una amiga la projecció de "La Purga Infinita" a Califòrnia. La seva amiga va morir al moment, mentre que el noi va ser traslladat a l’hospital. La víctima ha mort avui i la policia continua amb la investigació.

Moren dos joves per un tiroteig

El 16 de juliol es va estrenar “La Purga Infinita”, la nova pel·lícula de la saga “La Purga”. Mentre tenia lloc la projecció al Regal Edwards Theatre a la ciutat de Corona (California), dos joves van ser víctimes d’un tiroteig, segons ha explicat el mitjà local ABC7.com.

Quan va acabar la pel·lícula, els joves de 18 i 19 anys van ser trobats pels treballadors del cinema. En poc temps, es va confirmar que la noia de 18 anys va morir al moment, però el seu amic seguia viu. El noi estava ferit greument i va ser traslladat a l’hospital immediatament. A conseqüència de les seves ferides, el noi ha mort avui.  

En fer-se públic el succés, la identitat del jove va revelar-se. Era el famós tiktoker, Anthony Barajas. Tenia quasi un milió de seguidors a aquesta xarxa social. Des que s’ha publicat la seva mort, els seus seguidors no han parat d'enviar missatges de condol. La noia que va morir també era tiktoker. Rylee Goodrich tenia milers de seguidors a aquesta xarxa social.

@ryleegoodrich

Imatge de la Rylee Goodrich / @ryleegoodrich

La policia té un detingut del tiroteig

La policia va detenir fa uns dies un sospitós. Està acusat d'assassinat i intent d’assassinat, entre altres càrrecs. Si fos declarat culpable, la seva sentència seria de pena de mort.

L’investigat té 20 anys i al seu immoble van trobar una arma de foc. L’arma té el mateix calibre que la utilitzada al tiroteig. Va ser detingut amb una fiança de 2 milions de dòlars.

Sembla ser un atac aleatori

Mike Hestrin, el fiscal del comtat de Riverside, ha declarat que encara no han trobat les causes del tiroteig ni si hi havia algun tipus de relació entre les víctimes i el presumpte assassí. “Sembla ser un atac aleatori i no provocat”, va anunciar el fiscal.

Les autoritats van determinar que només es van vendre sis entrades. L’oficial Tobias Kouroubacalis va explicar a KBC-TV, una cadena estatunidencaque estan demanant ajuda a tothom per aconseguir més informació sobre el succés.

Mor el youtuber danès Albert Dyrlund

Aquest dimecres un altre influencer va morir a Dinamarca. El famós youtuber Albert Dyrlund va morir quan gravava un vídeo pel seu canal. Va caure des de 200 metres en mig d'un dia de rodatge.

Dyrlund era una persona famosa tant a Tiktok com a Instagram, però també era actor. Va ser protagonista de la pel·lícula "Team Albert" que va guanyar un premi l'any 2019. La seva mare ha comunicat l'incident a través de Newswee i no entén què ha passat.

La notícia ha arribat a tots els seus seguidors i estan enviant missatges de condol a la família, perquè no donen crèdit a la notícia.