La Sara va entrar a quiròfan per una lipoescultura a Múrcia i, després d'estar un mes a l'UCI amb un pronòstic molt greu, ha acabat morint per culpa d'aquesta cirurgia estètica. La seva família ha demanat que s'investigui el metge com a responsable dels fets.

La Sara era d'Alcantarilla i tenia dos fills

La Sara és una dona de 39 anys d'Alcantarilla (Múrcia) que ha mort després de fer-se una cirurgia estètica. Era una dona sana, mare de dos fills i treballadora d'una important immobiliària.

Sara Gómez Sánchez ha mort un més després de fer-se una lipoescultura

Sara Gómez Sánchez era una aficionada al món de la bellesa i va decidir fer-se una operació per reduir el greix de la panxa i marcar els abdominals, una cirurgia que s'anomena lipoescultura. La Sara és una aficionada de l'esport i pràcticament no tenia greix a la panxa, no tenia molt sentit fer-se aquesta operació, però, així i tot, el metge li va fer.

Ingressada a l'UCI de l'hospital Virgen de la Caridad de Cartagena amb un pronòstic molt greu

Aquesta operació és molt cara i costa, aproximadament, uns 13.000 euros, però aquest cirurgià ni li va cobrar ni 6.000, uns fets que fan saltar les alarmes. El que havia de ser una operació senzilla es va acabar convertint en un infern: les hores anaven passant i no sortia de quiròfan i, finalment, va venir una ambulància i se la va emportar a l'hospital Virgen de la Caridad de Cartagena on va ser ingressada amb un pronòstic molt greu.

"D'aquesta no surto viva. He sentit que m'han perforat tots els òrgans i he vist la sang"

"D'aquesta no surto viva. He sentit que m'han perforat tots els òrgans i he vist la sang", va dir la Sara quan va ingressar a l'UCI.  Per causes que encara s'estan investigant, el metge, presumptament, li va perforar 27 òrgans, un fet que va provocar la seva mort gairebé un mes després. 

Sara / Facebook

La Sara Gómez Sánchez és una dona de 39 anys que ha mort després de fer-se una lipoescultura a Múrcia. La seva família pensa que el metge que l'ha operat ha actuat de manera negligent i l'han denunciat / Facebook

Acusat de negligència mèdica o d'homicidi imprudent

Els familiars de la Sara estan esperant els resultats de l'autòpsia per esbrinar les causes de la seva mort i, en funció dels resultats, acusaran el doctor d'homicidi. No només han demanat que s'investigui al cirurgià, també han demanat que s'investigui a totes les persones que, de manera més o menys directa, també hagin participat en l'operació. 

Pensen que l'ha operat mentre anava drogat i demanen que ho investiguin

Pensen que el cirurgià podria haver-la operat sota el consum de drogues i, per aquest mateix motiu, han demanat que li prenguin mostres per esbrinar-ho. El metge es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades acusat d'un homicidi imprudent per una negligència mèdica.