Segona mort per ofegament a les platges catalanes, abans de començar oficialment la temporada d'estiu. Una persona ha perdut la vida aquest dimecres després d'ofegar-se a la platja de la Pineda de Vila-seca (Tarragonès). La víctima tenia 70 anys, segons ha informat Protecció Civil, i la nacionalitat no ha transcendit. Els fets han tingut lloc pels volts de dos quarts d'una del migdia. Fins allà s'han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar-li la vida i només n'han pogut certificar la defunció.

Un noi de 23 anys mor ofegat en una platja de Begur

Fa unes setmanes, fa dos dimecres concretament, un noi de 23 anys va morir a la platja de Sa Riera de Begur (Baix Empordà) en un accident laboral mentre estava col·locant un camp de boies d'amarratge de vaixells de cara a la temporada d'estiu que començarà d'aquí poques setmanes. Era treballador del Club Nàutic Sa Riera i s'havia submergit a l'aigua per a instal·lar un dels objectes. Però mai va tornar a la superfície. Després de molta estona esperant, el seu company, que l'esperava a l'embarcació, va demanar ajuda.

Aquest accident laboral va produir-se mentre el jove estava submergit i, pel que sembla, quan volia posar una de les boies va quedar atrapat a la mateixa corda que subjecta la boia, a un metre i mig de profunditat, aproximadament. Després d'una estona el van poder treure de l'aigua i el van portar fins a la sorra. Agents de la Policia Local de Begur, que es trobaven a la zona, li van fer les primeres maniobres de reanimació cardiopulmonar, a l'espera dels facultatius del SEM. En arribar els sanitaris van seguir amb la reanimació però tot i els intents per salvar-li la vida no van poder fer res i només van poder certificar la seva defunció.